Katarina i Stjepan Đerek će danas biti sahranjeni, a vozačica koja ih je usmrtila je odmah uhićena

Svijet

Stjepan je imao 21 godinu, a Katarina 19 godina.

29-godišnja albanska državljanka, vozačica automobila koja je u utorak navečer, 9. travnja izazvala tešku nesreću na Jadranskoj magistrali na predjelu Ratac između Dubrovnika i Slanog, putena je iz Opće bolnice Dubrovnik. Zadržana je na promatranju nakon lakših povreda.

Glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Andrijana Biskup, izjavila je da je vozačica odmah nakon otpuštanja iz bolnice uhapšena i dovedena u prostorije PU dubrovačko-neretvanske.

Trenutno se ispituje u svojstvu osumnjičenika zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, a nakon toga će biti pritvorena.

Vijest o smrti brata i sestre Stjepana i Katarine Đerek iz Gradca duboko je potresla cijeli kraj, posebno njihovu obitelj, prijatelje i poznanike, ali i ljude koji ih nisu poznavali.

Rijetko tko je ostao ravnodušan na tragičnu sudbinu dvoje mladih. Stjepan je imao 21 godinu, a Katarina 19.

Posljednji ispraćaj Stjepana i Katarine bit će održan u petak, 12. travnja, u 17:30, na mjesnom groblju sv. Ante u Gradcu. Izrazi sućuti se obitelji mogu izraziti u crkvi sv. Mihovila od 14 do 16 sati, prenosi Dubrovački dnevnik.

U našim molitvama su obitelj i prijatelji stradalih!

NOVIZIVOT.NET