“Spavao sam s 15 ŽENA ODJEDNOM” Darko Lazić šokirao detaljima iz svoje skandalozne prošlosti

Region

Pjevač Darko Lazić u srećnom je braku sa suprugom Katarinom, a sada se osvrnuo na svoju prošlost i iznio skandalozne detalje.

Naime, Darko je nekoliko puta do sada priznao da je bio intiman sa velikim brojem žena, a sada je šokirao novim priznanjem.

– Čovek koji nije platio s**s s pros***utkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre u krevetu. Drugi ja smo bili u gru*njaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio poslije svojih nastupa, više se i ne sjećam – kaže folker

Darko sada kaže da je to sve u prošlosti.

– Bio sam lud. To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prosti*utkama, a sada imam ženu koju volim. Bitno je da se čovjek nekako iživi u mladosti i onda nekako, kad i dođete u neke zrelije godine i imate više iskustva, sve dođe lijepo na svoje mjesto i više niste pomahnitali – istakao je pjevač.

On je progovorio o svom odnosu sa Kaćom.

– Kaća i ja se, kao što svi mogu da primjete, odlično slažemo. Mi smo se podijelili oko poslova i obaveza i uz to, odvojili smo vrijeme za sebe. Nismo od onih parova koji sve rade zajedno, ali se naravno ne odvajamo veći dio dana. Najviše vremena provodimo kod mene u Brestaču – rekao je, pa dodao:

– Kaća i ja volimo da vodimo ljubav poslije ručka. Već sam pričao da bih volio da imam desetoro djece, to mi je negde i cilj. Stao sam na nekoliko, ali i to će uskoro da se promeni. Ona ima neke svoje planove pa polako, gledamo da sve lijepo uklopimo, rekao je Darko, piše Republika.srpskainfo.com