Prija večeras grmi u halterima! Na binu izvela Slobu Radanovića pa ukrstili glasove! Nastao nikad veći haos

Uncategorized

Najavila ga najlepšim rečima…

Muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras održava drugi koncert u hali Spens, u Novom Sadu.

I za ovu noć publici je pripremila spektakl, a kao specijalnog gosta večeras je na binu izvela kolegu Slobu Radanovića.

Publika je “pala u trans” kada ih je čula kako u duetu izvode pesmu “Gde god pođem tebi idem”, a po završetku izvođenja, nagradili su ih gromoglasnim aplauzom i vriskom.

– Molim vas najveći aplauz za Slobu Radanovića! Hvala što si došao večeras – započela je obraćanje Prija, pa otkrila svoje iskreno mišljenje o Slobi.

– Moram da kažem da ja privatno mnogo volim da slušam Slobu. On je jedan vrhunski vokal i ozbiljan pevač, divan momak i momak koji ide pravim putem. Snima prave pesme, poštuje svoju publiku i zato te ljudi vole. Jako sam srećna što si večeras tu, znam koliko te publika ovde u Novom Sadu voli, hvala ti još jednom od srca što si došao da budeš gost – poručila mu je Prija, na šta je Radanović uzvratio divnim rečima.

Hvala tebi na pozivu i hvala publici na ovakvom dočeku! Ja se nadam, mada i znam da se lepo provode sa tobom, kao i uvek. Imate priliku da uživate u glasu najbolje pevačice na Balkanu – rekao je Sloba, a masa se, bez sumnje, složila.

Aleksandra ga je potom ostavila na bini da sam zabavlja publiku, a Radanović je potom otpevao svoj hit “Rekla mi je rekla”, što možete poslušati ispod.

(Telegraf.rs)