Veliki dan u kući Džinovića, ali ovog puta bez Meline: Na objavi Harisova deca, imaju povod za slavlje

Showbizz

Đina podelila dirljiv prizor

Sin pevača Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline, Kan Džinović, danas puni 19 godina.

Tim povodom, porodica u vili na Senjaku slavi, ali izgleda ovog puta bez Meline.

Poznato je da su se Haris i Melina nedavno razveli i da se ona iselila iz kuće, u kojoj su ostali Haris i deca, ćerka Đina i sin Kan.

Kanova starija sestra, Đina, podelila je dirljiv prizor gde vidimo slavljenika za stolom i ispred njega dve torte.

Na jednoj torti je broj 19, dok na drugoj piše “Srećan rođendan”.

– Srećan rođendan mom bati – napisala je Đina i označila brata na fotografiji uz emodži belog srca i magičnog štapića.

Podsetimo, u luksuznoj vili u Beogradu, gde žive Džinovići, nedavno je došlo do svađe, kada je Melina upala u porodični dom, navodno nenajavljena, a zatim se svađala sa bivšim suprugom.

Reagovala je i policija. Haris je govorio za Telegraf.rs dan nakon incidenta.

U ekskluzivnom razgovoru za naš portal pevač je objasnio šta se to dogodilo, a na pitanje šta misli o tome koja je bila Melinina namera sa kojom je došla, istakao je da smatra da je reč isključivo o provokaciji, kako bi nasrnuo na nju.

– Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu (u kući, prim.aut.), i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom da živi u drugom delu grada, što ona nije htela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao: “Pozovi policiju.” Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa decom… Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cela priča – rekao nam je Haris na početku razgovora.

Na pitanje da li mu je advokat rekao ima li Melina pravo da dolazi u kuću u kojoj je živela, a u kojoj je sada Haris sa decom, pevač kaže:

– Ne, nema pravo da dolazi ovde. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom delu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovde da boravi. Tu je tačka – ispričao nam je Haris Džinović

(Telegraf.rs)