Milica pozirala na drvetu u bikiniju, istakla atribute, a Karleuša joj ostavila hit komentar i pomenula ajvar

Showbizz

I pored brojnih komplimenata koje je dobila ispod objave, posebnu pažnju privukao je komentar njene koleginice Jelene

Jedna od trenutno najvećih zvezda mlađe generacije Milica Pavlović raspametila je pratioce svojim provokativnim fotografijama, na kojima u bikiniju pozira na grani drveta, a njena kolegnica, pop diva Jelena Karleuša, nasmejala je mnoge komentarom koji joj je ostavila ispod objave.

Milica se popela na jedno raskošno drvo na kojem je stajala okrenuta leđima kameri i pozirala kako bi fotografije bile što provokativnije. Dugu plavu kosu, vezala je u punđu, a ne sve tri slike, akcenat je stavljen na njenu izvajanu zadnjicu.

I pored brojnih komplimenata koje je dobila ispod objave, posebnu pažnju privukao je komentar njene koleginice Jelene.

– Kul slika! E a sada siđi sa drveta i donesi ajvar koji si obećala – napisala je Karleuša uz srca emotikone koji se smeju.

Naravno, Pavlovićeva joj nij ostala duža, te odogovrila da će ajvar uskoro:

– Ženoooooo sad u septembru se pravi svež! Strpi se !Znaš da sam od reči . Neću onaj od prošle godine. Mora da bude najbolje – odgovorila joj je Milica uz emotikone srca koje je dodala.

Inače, priča oko ajvara između Jelene i Milice započeta je nakon Karleušinog nastupa na Roštiljijadi u Leskovcu. Pop diva se nakon koncerta zhavalila predsedniku Leskovca na silnim poklonima koje je dobila, ali se požalila da nije dobila ono što najviše voli – ajvar.

– Sinoć na pres konferenciji sa gradonačelnikom Leskovca, Goranom Cvetanovićem, pola sata pred veliki koncert na trgu u Leskovcu! Hvala svim medijima, harizmatičnom gradonačelniku koji je pokazao odličan osećaj za nove i moderne načine da se promoviše grad i svima na fantastičnom dočeku! Dobila sam i puno poklona, ali nažalost ne i ajvar zbog kog sam se posebno radovala dolasku u Leskovcu! Obožavam ajvar koji je zaštitini brend grada Leskovca. I vreme je bilo na našoj strani, kiša, munje i gromovi, sve je stalo sat vremena pred koncert i trg je okupio rekordan broj ljudi ikada viđen u regionu. Leskovac je bio centar regiona i jedva čekam opet da se družimo – napisala je JK.

Ubrzo je usledio odgovor njene koleginice Milice Pavlović, koja je sa juga, a komentar na ajvar nasmejao je brojne fanove ovih pevačica.

– Rekla sam ti devojko da je jug srdačan i moderan, a u isto vreme sa onim pravim vrednostima… Evo, ajvar ti ja donosim iz Leskovca, prvom prilikom. Šapnule mi ptičice da je sinoć Leskovac eksplodirao od energije i dobre muzike.

telegraf.rs