“Život mu je zavisio od mog raspoloženja, odvajao je od sebe da bi meni udovoljio”: Melinine reči pre razvoda

Region

Haris je iznošeći njihovu intimu u javnost, priznao da Melina voli novac, a ona je izjavom pred razvod čini se i sama priznala to?

Pevač Haris Džinović razveo se od modne kreatorke Meline nakon 24 godine braka. Oni se po pitanju te teme nisu oglašavali sve do ročišta, kada je Haris odlučio da iznosi detalje njihovog zajedničkog života u javnost.

On je u više navrata istakao da je Melina materijalista, odnosno bila je sa njim zbog novca, a kreatorka je, pre samo godinu dana i sama rekla.

-Bila sam trudna i mene žena, koju sam tek upoznala pita: “Dobro, a čime ćeš da se baviš sad kad se porodiš?”, a ja kažem: “Iju, pa nisam se udala da radim”. Ja sam tako stajala iza toga da je moj plan životni da ja budem majka, domaćica, da pratim supruga…”, pričala je Melina, pa dodala:

– Nego jednostavno nisam znala da moj suprug ne planira da ja budem majka – domaćica i da ga pratim. I na tome sam mu beskrajno zahvalna. To je takva retkost kod muškarca, pogotovo kod uspešnog muškarca, da on ustvari od sebe odvaja. Jer ja kada sam počinjala da radim, nisam imala više toliku mogućnost da mu toliko budem posvećena. Vrlo je teško otkinuti od sebe i reći: “Idi budi osoba, idi ostvari se, idi nauči…”.

Melina je takođe rekla i da je Harisov život zavisio od njenog raspoloženja.

– On izgleda tako strogo, pa ja pored njega izgledam tako mekše, ljubaznije i slađe i onda ljudi kažu: “Jao, jadna ona sa njim”. A za njega ustvari sve isključivo zavisi od mog raspoloženja i udovaljava se meni. Ja sam tu, ma kakva princeza, puno više od toga. Čak mislim i da mi je previše dozvolio. Ja sam njemu davno rekla: “Ja na tvom mestu nikada nama sve ovo ne bih dozvoljavala”, ali on voli da udovolji, rekla je Melina tada za “Goca šou”.

Iz braka imaju dvoje dece – ćerku Đinu i sina Kana, koji su ostali u porodičnoj vili na Senjaku, sa Džinovićem.

(Telegraf.rs)