“TO VEČE SMO GA VIDELI, PONAŠAO SE KAO NORMALAN ČOVEK” Komšije Srđana koji je priznao ubistvo Danke Ilić (2) otkrile kako se ponašao poslednjih dana: “Ima unuku njenih godina!”

Region

Komšije Srđana Jankovića, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) u šoku su zbog onog šta je uradio njihov komšija. Kako pričaju, nikome ni u najluđim snovima ne bi palo na pamet da je sposoban tako nešto da uradi.

Kako pričaju, videli su ga nedavno, ponašao se normalno, te ih sve čudi kako je bio sposoban da uradi takvu gnusnu stvar.

– Video sam ga u petak, kosio je travu. Ponašao se normalno. Devojčica je možda mogla da preživi, a ne da je dokrajče i zakopaju. To samo monstrumi mogu da urade, nenormalan čovek – priča naš sagovornik.

Drugi dodaje da to veče kad je nestala Danka da je video Srđana Jankovića na stanici i da se najnormalnije javio.

– To je jedan monstrum, ponašao se kao normalan čovek, a na kraju je bio ubica – dodaje komšija.

Ubicu žena ostavila pre godinu dana
Kako dodaju komšije, Srđana je žena ostavila pre godinu dana.

Živi u kući sa ocem. Sin mu je sa snajom u Francuskoj, ima i unuku koja je možda 2,3 godine…Nije bio agresivan, miran je čovek. Radio je u vodovodu, verovatno su bili kolege i otac mu je radio u vodovodu. Nismo mogli ni da pomislimmo da on tako nešto može da uradi, ipak ima unuku sličnih godina – kaže komšija za “Blic”.

Podsetimo, Žandarmerija trenutno pretražuje selo u kom živi ubica Srđan Janković, koji je udario automobilom, a zatim i usmrtio Danku Ilić.

Policija je podigla dron iznad njegove kuće. U toku je velika akcija potrage.

Podsetimo, u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

– Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo – kaže izvor “Blica”.

Pronađeni tragovi krvi na automobilu
Ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dve osobe.

Danka Ilić ubijena
Policija je uhapsila dve osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić i koje su priznale zločin, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Imamo loše vesti za Danku… Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem koja su izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su delo – rekao je Vučić i dodao da vode policiju do mesta gde su bacili telo.blic.rs