Zehra Je Imala Ukupno 7 Tumora, Ali Nikada Nije Gubila Nadu… Vjerovala Je Da Će Ozdraviti

Region

Sestra Zeje Kajević Sitnić o njenoj preranoj smrti: Zehra je imala ukupno 7 tumora, ali nikada nije gubila nadu… Vjerovala je da će ozdraviti

Danas se navršava tačno 15 dana od kako je ovaj svijet napustila tridesetjednogodišnja fitnes instruktorka Zehra Kajević Sitnić, poznatija kao Zeja. Njena neočekivana smrt ostavila je mnoge u Sarajevu u čudu, jer je Zehra uvijek nosila osmijeh na licu, čak i u najtežim trenucima. Njena sestra, u razgovoru za Senzacija.ba, otkrila je da je Zehra bila hrabra i borila se s vjerom u bolje dane uprkos teškoj bolesti.

 

no 7 tumora – dva na jetri, dva na nadbubrežnim žlijezdama, dva na stomaku i sedmi na mozgu. Za sve ovo vrijeme, nikada nije gubila nadu. Vjerovala je da će ozdraviti, čak i kada su bolovi bili nepodnošljivi”, rekla je Zejina sestra Lejla koja skoro svakodnevno objavljuje fotografije sa voljenom sestrom na društvenim mrežama.

Zehrin optimizam i vjera u bolje sutra ostavljaju dubok trag u srcima onih koji su je poznavali. Njena hrabrost i odlučnost da se suoči sa svim izazovima života ostaju inspiracija za sve nas. Njen primjer neka nas podsjeća da je snaga uma i duha često najvažnija u našim najtežim trenucima. (senzacija.ba)