Bageri ponovo ispred kuće kod koje je nestala Danka (2): Pogledajte šta su sve izneli

Region

Kako smo već pisali, bageri i teška mehanizacija su juče stigli na lice mesta kako bi raščistili teren oko pojate u vlasništvu Ilića, kod koje je Danka viđena poslednji put

Ispred kuće kod koje je nestala Danka Ilić (2) u Banjskom Polju i danas se nalaze kamioni i bageri, saznaje Telegraf.rs sa lica mesta. Bageri i kamioni trenutno iznose granje, posečeno drveće i kabaste predmete.

Kako smo već pisali, bageri i teška mehanizacija su juče stigli na lice mesta kako bi raščistili teren oko pojate u vlasništvu Ilića, kod koje je Danka viđena poslednji put.

Naši reporteri javljaju da su u toku večeri izbačene ogromne količine šuta, materijala, ali i predmeta sa deponije koja se nalazi u blizini. Policajci su kopali zemljište oko pojate lopatama.

 

Ispred kuće i dalje se nalaze policajci, a jutros su stigle spasilačke službe od 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Podsetimo, Danka je nestala u utorak oko 13.45 kada je njena majka davala vodu drugom detetu. Odmah je pokrenuta velika potraga u kojoj je učestvovalo više od 500 pripadnika MUP. S obzirom na to da posle 27 sati pretrage ništa nije ukazivalo na to da se dete nalazi na terenu koji je pretraživan, pretraga je obustavljena.

Devojčica je na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i vezan repić. Zbog njenog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio sistem Amber Alert, pod nazivom Pronađi me.

(Telegraf.rs)