PRVA OBJAVA SINA DRAGANE MIRKOVIĆ POSLE VESTI O RAZVODU RODITELJA: Marko Je Ostao Da Živi Sa Mamom, A Evo Šta Trenutno Radi

Showbizz

PRVA OBJAVA SINA DRAGANE MIRKOVIĆ POSLE VESTI O RAZVODU RODITELJA: Marko je ostao da živi sa mamom, a evo šta trenutno radi

Pevačica Dragana Mirković stavila je tačku na brak sa Tonijem Bijelićem nakon 24 godine. Inače, Dragana i Toni iz braka imaju dvoje dece Marka i Manulelu, a deca su posle odluke o razvodu odlučila da ostanu sa mamom, dok se biznusmen odselio.

Dok je Manuela povučenija, Marko na društvenoj mreži Instagram ima 20.000 pratilaca sa kojima deli pojedinosti iz njegovog života.

Marko naročito voli da objavljuje slike automobila, a to je uradio i sada, dok cela javnost bruji o razvodu njegovih roditelja.

Marko je odlučio i da se malo opusti pa je posetio spa centar.

Dragana Mirković pričala je o svojim naslednicima u javnosti:

– Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u “Ricu” – ispričala je Dragana medijima svojevremeno.

Toni Bijelić od trenutka kada se saznalo da je Dragana podnela papire za razvod braka ne javlja se na pozive. Odlučio je da obriše profil na Instagramu, koji je s vremena na vreme koristio. On je profil koristio i u poslovne svrhe, zbog firme za prodaju luksuznih automobila, a sada je, po svemu sudeći, odlučio da mu mreže u ovom momentu nisu potrebne.

Stekli imovinu vrednu 100 miliona evra

Dragana Mirković je ne samo najuspešnija nego i najbogatija umetnica u regionu. Ovo su priznali i brojni svetski sajtovi koji su vrednost njene imovine procenili na preko 100 miliona evra.

A predmet podele tokom razvoda najpre će biti dvorac Ebenfurt, koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na preko 50 miliona evra.

U imetak koji je stečen tokom braka spada i televizija DM sat kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi, ali i vozni park procenjen na preko pet miliona evra.

Pre više od decenije, bračni par kupio je i fabriku automobila Majbah kupe, koja je i dalje u njihovom vlasništvu. (kurir.rs/blic/preneo I.L.)