“NAJTEŽE JE KAD NE ZNAŠ DA LI TI JE DETE ŽIVO” Majka Devojčice Koja Je Oteta U Nišu Ima PORUKU Za Roditelje Danke Ilić

Region

“NAJTEŽE JE KAD NE ZNAŠ DA LI TI JE DETE ŽIVO” Majka devojčice koja je oteta u Nišu ima PORUKU za roditelje Danke Ilić

Aleksandra Karimanović, majka dvanaestogodišnje devojčice iz Niša koja je oteta pre pet godina, kaže za Kurir da je mnogo potresao nestanak male Danke Ilić (2) i da se seća tih trenutaka kada “ne znaš gde ti je dete”.

 

– Mene je izuzetno pogodilo sve ovo. Mnogo mi je tužno jer sam bila u istoj situaciji kao i Dankini roditelji. U tim trenucima briga vas izjeda tako da poručujem roditeljima da pokušaju, koliko je to mogu, da budu samo pribrani. Kada sam ja to doživela imala sam veru u Boga i kažem, roditelji u toj situaciji moraju da se nadaju najboljem. Teški su ti trenuci kada ne znaš da li je dete jelo, da li je živo – poručila je Aleksandra Karimanović.

Ona dodaje da se i dalje seća drugog ili trećeg dana nestanka svog deteta.

– Ja sam želela da se pregleda svaki korak gde mi je ćerka prošla i bila zahvalna svima koji su gledali i u kućama, garažama i svim mogućim prostorijama. Moraju da budu hrabri, a ja se nadam da je detence živo i zdravo. Ima sada taj trenutak kada prođe sve, ta neka trauma je neizbrisiva, ali život mora da teče. Nema odustajanja i zato moraju da budu hrabri. Ne znam da li bi iko više želeo da se dete pronađe – kaže ona.

Podsećamo, devojčicu iz Niša je pre pet godina oteo Ninoslav Jovanović dok je išla u školu.

Reporter Kurira je tada bio jedan od prvih novinara koji je ozbiljno shvatio nestanak dvanaestogodišnje devojčice, a u kući Karimanovića u naselju Suvi do je tada vladala ogromna briga i neverica. (kurir.rs)