Dete ima Roleks cuclu, na plafonu Šanel luster! Šok kadrovi sa milionske romske svadbe, Janu zatrpali evrima

Region

Svadba u Hamburgu koja je sve ostavila u šoku

Pevačica Jana Todorović je nedavno gostovala i bila zvezda večeri na romskoj svadbi, a mnogi su istakli, na jednoj od najluksuznijih, ali najšokantnijih slavlja viđenih na našim prostorima.

Svadba porodice Beganović održana je u Hamburgu, a obeležena je raznim skupocenim detaljima, kao i luksuznim stajlinzima i aksesoarima.

Krenuvši od početka, u njihovom domu na plafonu se nalaze “Šanel” lusteri i to u različim modelima, kao i dnevna soba i trpezarija urađena u modernom stilu.

Mladi Beganović poseduje veliko bogatstvo, te je prikazana i kolekcija”Roleksa”, “Gučija” i “Prade”.

Ali ono što su svi zapazili i što je sve šokiralo je zlatna “Bentli” i “Roleks” cucla koju su nosili najmlađi članovi porodice Beganović, kao i “Roleks” minđuše koje su se mogle videti te večeri na gostima.

Nisu štedeli za ovo veselje, od detalja, autfita, ambijenta do muzike kojoj bakšiša nije manjkalo te noći jer je dosta imućnih ljudi prisustvovalo ovoj proslavi.

@bozic.uros

Krštenje i prvi rođendan za pamćenje 😳😳😳💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato #kuća #hamburg

♬ original sound – bozicuros

(Telegraf.rs)