Umrla Sanja iz Bujanovca koja se TRI GODINE borila sa teškom bolešću: “Nikada nije posustala jer se nadala da će šetati ulicama sa osmehom na licu”

Region

Sanja Ivanović (29), hrabra devojka iz Božinjevca kod Bujanovca, koja se nekoliko godina borila sa tumorom grlića materice, preminula je jutros u svom selu.

Kako su za Bujanovačke potvrdili članovi porodice, njeno srce prestalo je da kuca u 7 sati, a nekoliko dana unazad njeno zdravstveno stanje se naglo pogoršalo.

Borba ove dvadesetosmogodišnje devojke trajala je skoro tri godine. Nikada nije posustala jer se nadala da će šetati ulicama sa osmehom na licu i da će biti sa svojom porodicom koja joj daje snagu da prebrodi teške dane i da na tren zaboravi na bolove.

Volim život, volim da živim, volim da se smejem,volim društvo i kada sam saznala dijagnozu imala sam utisak da mi se srušio ceo svet. Najviše boli saznanje da nikada neću moći da rodim dete i da se ostvarim u ulozi majke – pričala je kroz suze Sanja.

Ova vredna devojka koja je pre bolesti čuvala decu u inostranstvu, koja obožava šešire i duge šetnje u prirodi, koja se veselila svakom novom danu odjednom je “ vezana za krevet“.

– Ponekad je baš teško, ne podnosim patnju koju vidim u očima svojih najbližih. Hoću da se izborim sa ovom bolešću, jer toliko toga imam da vidim, saznam, osetim. Neću odustati – bodrila je sebe Sanja.

Prošle godine pokrenuta je akcija prikupljanja pomoći za njeno lečenje, na koje nije stigla da ode.

Sanja Ivanović biće sahranjena u ponedeljak 7. marta na lokalnom groblju u 14 sati.blic.rs