Meghan Markle pokrenula je vlastiti brend: Prodavat će suđe i stolnjake, fanovi zbunjeni…

Showbizz

Na Instagramu je otvorila stranicu ‘American Riviera Orchard’, kao i web stranicu istog imena. Stranica već ima više od 135 tisuća pratitelja

Meghan Markle (42) i princ Harry (39) posljednjih se nekoliko godina probijaju na holivudskoj sceni, a američka glumica se sada odlučila na novi poduzetnički pothvat. Nakon podcasta i dokumentarca, Meghan je pokrenula vlastiti lifestyle brend.

Na Instagramu je otvorila stranicu ‘American Riviera Orchard’, kao i web stranicu istog imena. Stranica na Instagramu već ima više od 135 tisuća pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @americanrivieraorchard

– Na ovome je radila više od godinu dana i to su sve stvari koje su joj prirasle srcu, sve stvari oko kojih je strastvena – rekao je izvor blizak glumici za Page Six.

Iako nije poznato što će sve prodavati, strani mediji pišu da će se Meghan fokusirati na potrepštine za dom, poput posuđa, stolnjaka, kao i pekmeze i razne namaze.

Web stranica također ne otkriva puno više, a posjetiteljima nudi da ostave svoj mail kako bi primili novosti. Kako se također šuškalo, očekuje da će kraljevska obitelj sa sjedištem u Kaliforniji pokrenuti emisiju o lifestyleu i prehrani na Netflixu u nadi da će postati sljedeća Martha Stewart.

Iako je od otvaranja stranice prošlo tek nekoliko sati, već se našla na meti kritika.

– Nije mogla pasti niže. Umjesto da vrati titulu kraljevske obitelji o kojoj je širila laži, koristi je da bi promovirala svoj privatni biznis – glasio je jedan od komentara na Twitteru.

24sata