Đula objavila fotografiju s probe za sedmi krug takmičenja Zvezde Granda: “Divna familija”

Region

Cazinjanka Đula Drini nastavlja svoj sjajan put u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, osiguravajući prolazak u sedmi krug takmičenja.
Iako je ovog puta dobila nekoliko kritika od strane žirija, Đula je uspješno prošla dalje rezultatom 6:4, pokazavši svoj talenat i upornost.

Krajiška pahuljica, kako je popularno nazvana, svjesna je svojih slabosti, a to je potvrdila i putem svoje službene stranice na društvenim mrežama.

Đula je objavila fotografiju sa svojim mentorom, Draganom Stojkovićem – Bosancem, koja prikazuje njihovu uspješnu probu za naredne krugove.

“Uspješno odrađena proba za sljedeće krugove ZG zajedno sa Alinom. Divna familija”, napisala je Đula u opisu fotografije, pokazujući zajedništvo i podršku koju ima od svog mentora i porodice.

Đula Drini je postala prepoznatljivo ime u regiji, a njen uspjeh u “Zvezdama Granda” svakako je ponos ne samo za Cazin, već i za cijelu BiH. Nestrpljivo očekujemo njene buduće nastupe i želimo joj mnogo uspjeha u daljem takmičenju.dijasporainfo.net