Ovaj detalj iz Harisovog života sigurno niste znali: Izbačen je iz škole dva puta, maturirao je tako što

Showbizz

Zbog fudbala i klavira je zapostavio školu

Popularni pevač Haris Džinović poslednjih nedelja u žiži je interesovanja, zbog toga što se odlučio na sporazumni razvod, nakon 22 godine braka, od modne kreatorke, Meline Džinović.

Naime, o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo, a tek nedavno je u jednoj emisiji ispričao nepoznate detalje iz detinjstva, a kako je otkrio bio je vrlo nemiran i ne baš toliko odgovoran kada je škola bila u pitanju. Zato su ga čak dva puta izbacili iz škole.

Ono što sam ja radio to je bio kraj sveta. Bežao sam sa časova, pa su me dva puta izbacili iz gimnazije. Igrao sam fudbal, išao na treninge, dobio 250 neopravdanih, pa išao u večernju školu. Za godinu dana završio sam dva razreda, pa se opet upisao. Roditelji su mi radili u Izvršnom veću pa su mogli preko veze da me vrate u školu – priznao je pevač u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.

U drugom razredu osnovne škole majka mu je kupila harmoniku. Iako je u porodici imao školovane muzičare, učio je da svira sam. Po završetku srednje škole upisao je gimnaziju, gde je otkrio talenat za sviranje klavira. U gimnazijskoj dvorani je počeo da svira, pa je zbog fudbala i klavira zapostavio školu.

Nedavno je Haris prekinuo tišinu o razvodu njega i Meline.

– Ona zna razlog… Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna – reči su kojima je Haris Džinović prekinuo medijsku ćutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom Melinom – rekao je Haris za “Showbuzz”.

(Telegraf.rs)