BRESKVICI SKOČILA CENA NASTUPA ZA 2.000 EVRA Nakon učešća na PZE pevačica sada OVOLIKO ZARAĐUJE

Showbizz

Pevačica Anđela Ignajtović Breskvica na javnoj sceni prisutna je već godinama, a nakon nastupa u finalu “Pesme za Evroviziju”, njena popularnost još je dodatno skočila.

Ne samo da je dobila na broju fanova, Breskvica je i profitirala.

Naime, cena njenih nastupa znatno je skočila, odnosno povećala se za čak 2.000 evra po koncertu. Prvobitno je svoje pevanje naplaćivala 8.000 evra, a sada će po nastupu zaraživati 10.000 evra.

– Gazde lokala, diskoteka i klubova se sada otimaju oko Anđele zbog svega, ona je tamo i pokazala ko je i šta je – rekao je izvor, pa dodao:

– Menadžeru ne prestaju da zvone telefoni, po pet ili šest ponuda za nastupe ima dnevno. Naravno da joj je posle svega odmah skočila cena – zaključio je izvor blizak pevačici.

Podsetimo, dva najveća favorita za pobedu na “Pesmi za Evroviziju” bile su Anđela Ignjatović Breskvica i Teodora Pavlovska poznatija kao Teya Dora, a bura na mrežama ne jenjava još uvek.

Tako su fanovi pevačice najavili protest ispred zgrade RTS-a u 18 časova i to uz zahtev da se Breskvica pošalje na Evroviziju.

Mlade koleginice se međusobno podržavaju, ali su njihovi obožavaoci ti koji “ratuju”. Pomama na društvenim mrežama ne prestaje, a nakon Breskvičinih, oglasili su se i Teodorini fanovi.

– Nećemo dopustiti nasilno dodeljivanje pobede “Paraskevi.” Dođite u što većem broju da pokažemo da nas je više! Subota, 09. mart u 18h. Takovska, RTS – piše u pozivu Teya Dorinih fanova, koji se širi društvenim mrežama.

(Telegraf)