Neću da pravim sirotište, ona živi kao da je bez mozga!” Marija opet “udarila” po ćerki, nije je štedel

Showbizz

Marija ne može da podrži određene Miljanine postupke

Marija Kulić ponovo je otvoreno govorila o svojoj ćerki Miljani koja se nalazi u rijalitiju Elita, gde je nakon veza i odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom imala i odnos sa Darijanom.

– Moje dete živi kao da je bez mozga! Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako… Neću ovde da pravim sirotište, jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude… – rekla je Marija.

– Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa… – jasna je bila Kulićka.

– On je original Zola! Mislim da je pokušao skroz da skine Zolu! Toliko melje, a primetila sam da i njoj smeta. Miljana tog čoveka nije dovoljno upoznala, po meni Miljana je počela tu vezu u inat drugima – objasnila je Marina gostujući na Red televiziju.

Podsetimo, ona je pre nekoliko dana imala i telefonski razgovor sa ćerkom Miljanom, u kojem joj je jasno stavila do znanja šta joj zamera.

– Ako kažem da sam dobro onda sam dobro, neću više da pričam, da sam na tvom mestu ja bih onim smrdlama sve još gore radila i živo i mrtvo bi im je*ala. Od danas šta god ti majmuni i smradovi budu rekli, potpuno bi te podržala kad su vređali Željka da im sve po spisku je*eš. Nadalje šta god ti budu rekli sve snimam i svaki snimak pronađem i spremam tužbe, šta god ti kažu ti reci da ponovo i reci ja te više neću vređati. Što se tiče tvog ponašanja odlično znaš šta smo se dogovorili, da te ne prozivam jer su te gori od tebe prozivali, ti više nisi mala devojčica, imaš 30 godina i majka si. Dve stvari ti odlično znaš koje su to. Kad se bude završio razgovor sedi negde sama i stavi prst na čelo. Rekla sam dve stvari ti nisi maloumna shvatićeš. Da te više nisam videla sa pidžamama po ceo dan – rekla je Marija.

– Apsolutno ništa više ne mislim, ja sam se prošli put prešla sa tvojim izborom, a veza ti je provođenje vremena u rijalitiju čisto da ti ne bude dosadno. Ono što on priča po ćoškovima sa Urošem je haos, da on beži za inostranstvo posle rijalitija i da neće da ima ništa sa tobom -rekla je Marija.

– Kad si išla zadnji put kod lekara, kako je sa pankreasom? – pitala ju je Miljana.

– Počela sam da se hranim kvalitetno, tako da je sa zdravljem sve okej. ALkohol i odnosi pred celom kućom u sred dana, da li ti je sada jasno pi*ka ti materina majmunska. To si rekla i kući da ti je jasno i šta je sad sa tvojim mozgom. Lepo sam ti rekla dve stvari, da bi ti doprelo do mozga moram da se derem. Kako te nije sramota, da te pitam?! Da li znaš kad Željko polazi u predškolsko?! – urlala je Marija.

(Telegraf.rs)