Hrvati šokirani mašinom u kojoj je Dragana Mirković došla u Zagreb: “Au, 500.000 evra… Ona nema brige”

Showbizz

Automobili kupljeni kod Dragane Mirković na estradi se prepoznaju tako što svi do jednog imaju tablice koje počinju slovima DON

Pop-folk zvezda Dragana Mirković je stigla u Zagreb početkom nedelje povodom poslovnih obaveza, a ono što je Hrvate impresioniralo je njen parkirani automobil marke Rols Rojs Fantom VIII ispred hotela Šeraton.

Ne viđa se svaki dan auto koji u unutrašnjosti ima najbolju i najskuplju kožu, polirano drvo, masažna sedišta, frižider s čašama za šampanjac, velike ekrane pozadi, “zvezdano nebo” na plafonu sačinjeno od hiljadu LED lampica i mnoge druge luksuzne detalje. Luksuz koji u osnovnoj verziji stoji 500.000 eura i na koji je potrebno čekati više od godinu dana teško je priuštiti.

Dragana će u maju dvaput napuniti Arenu Zagreb, te ima pripreme pred koncert, a sada joj je društvo pravio sin Marko, koji je i dovezao.

U galeriji ispod možete pogledati luksuzni automobil Dragane Mirković.

Mnogo javnih ličnosti voli automobile koje porodica Bijelić ima u ponudi. Lepa Brena je tako 2016. godine kupila Majbaha S500 u vrednosti od 150.000 eura, Boban Rajović Bentlija po ceni od 200.000 eura, Jelena Karleuša BMW X6, koji je bio oko 100.000 eura, Dari Bubamari se svidio novi Mercedes od 130.000 eura, a Maja Berović je uzela Hamera koji vredi oko 200.000 eura.

– Moj suprug je vlasnik brenda Maybach Coupe, a ja kolegama pomažem da do željenih automobila dođu na najlakši način i manje plate. Ako neko od kolega ima potrebu, a realno, nije lako iskeširati toliko para za dobar auto, moji prijatelji im aute daju na rate. Plus dobiju popust zahvaljujući nama. Toni i ja zamolimo prijatelje i to se sprovede u delo. Ja sam srećna kad kolege voze dobre automobile, pa kad im već mogu pomoći, zašto da ne. Nisam tašta – izjavila je svojevremeno Dragana.

Automobili kupljeni kod Dragane Mirković na estradi se prepoznaju tako što svi do jednog imaju tablice koje počinju slovima DON.

Podsetimo, Draganina turneja “Do poslednjeg daha” obeležena je prelepim povodom, jer jer se muzička zvezda odrekla zarade u humanitarne svrhe.

Pevačica će se družiti sa publikom u Zagrebu 3. i 4. maja, ali pre toga publika na Balkanu moći će da je vidi u Kraljevu, gde će nastupiti 7. marta, Dan žena će publika moći da proslavi sa njom u Novom Sadu, dok će 15. marta imati koncert u Nišu.

Draganinim spektaklom 22. marta biće otvorena i koncertna sezona u Podgorici, a za ovaj događaj već vlada ogromno interesovanje.

(Telegraf.rs)