Nikad je nismo videli srećniju: Marija Šerifović podelila predivne trenutke sa sinom Mariom

Showbizz

Pevačica blista otkako je postala majka, a sada je podelila nekoliko zabavnih snimaka svog uživanja sa sinom

Pevačica Marija Šerifović, koja je ovih dana jedna od glavnih tema jer je bila predsednica stručnog žirija u finalu festivala Pesma za Evroviziju ’24, već nekoliko meseci uživa u ulozi majke.

Ona je u decembru dobila sina Marija, koji je došao na svet u Americi uz pomoć surogat majke, a jedina srpska evrovizijska pobednica uskoro je s mališanom došla u Srbiju i sada uživaju zajedno.

 

Ona je u više navrata pokazala kako uživa s malim Mariom, a sada je objavila nekoliko kratkih snimaka u kojima ga ljubi, mazi, divi se njegovim stopalima i razmišlja da li da ga vodi na put u Zagreb “da ne čuje baba” Verica.

Marija Šerifović postala mama u decembru

Podsetimo, pop pevačica Marija Šerifović u decembru je saopštila da je postala majka, kada je podelila kratak snimak svog sina i poželela mu dobrodošlicu na svet.

Ona je potom za Blic ispričala da je Mario došao na svet uz pomoć surogat majke, jer nije mogla da iznese trudnoću, što je pokušavala više puta.

– Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene – objasnila je Marija.ESPRESO.CO.RS