EMISIJA ZBOG KOJE NIKO NIJE SPAVAO! Novinari izrešetali zadrugare, Car saznao da Maja UŽIVA sa Čorbom, Dalila napravila Dejanu LJUBOMORNU SCENU, a Ša ocrnio Taru kao nikad pre!

Showbizz

EMISIJA ZBOG KOJE NIKO NIJE SPAVAO! Novinari izrešetali zadrugare, Car saznao da Maja UŽIVA sa Čorbom, Dalila napravila Dejanu LJUBOMORNU SCENU, a Ša ocrnio Taru kao nikad pre!

Sinoć je velelepno imanje u Šimanovcima postalo bogatije za jednog učesnika – Anđela Rankovića, koji je publici već poznat kao veliki zavodnik. Mnoge devojke su mu se obradovale, a svi su primetili da je Ana Jovanović bacila oko na “Apolona sa Zvezdare”. On se pozdravio sa svojim cimerima, a zatim je počela uzbudljiva emisija “Pitanja novinara”.

Filip Car je primetio promenu na Aninom licu zbog Anđelovog ulaska, pa ju je na sve uhvatio dok razgovara sa Mensurom Ajdarpašićem, zbog čega joj je napravio ljubomornu scenu. Odmah joj je stavio do znanja da je primetio njene poglede, a ona ga je zamolila da pričaju i sve reše.

Na samom početku emisije, novinari su proćaskali sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem na temu njihovog definitivnog prekida komunikacije, koji je inicirao on. Dalila je sve šokirala izjavom da ima osećaj kako je Dejan vara, a onda je on dobio priliku da joj odgovori na sve.

Ono kad sam uradio, sumirao sam sve od početka rijalitija, izvukao i došao do zaključka da mi ona ne treba. Ne da presečem, nego ono, naglo odstranjivanje. Sad je izbegavam svuda, ne želim da je sretnem. Imao bih da odgovorim na ono što je izlagala, ali neću. Puno priča, ništa ne kaže. Vrti u krug sve ono čemu se meni podsmevala. Ja sam ispadao najveći folirant, a sad kao da prepisuje na kontrolnom. Za mene je ovo jedinica, može da ponavlja razred i uđe u “Zadrugu 6”. Teško mi je sve što radim, ali radim. Borim se, jer je to jedini izlaz iz moje situacije. Dao sam joj drugu šansu, a ona kaže da se nisam borio. Nju ne interesuje ništa, a traži od mene da se borim za nju, a nju interesuje samo patka u ekonomskom dvorištu. Malopre je rekla da da je htela da se potrudi oko nekog odnosa, bilo bi okej. Što se nije trudila ako sam joj dao drugu šansu? Čak je jednom rekla da je maltretiram pričom… Ja sam hteo da saznam, da pitam, da pokušam da ukapiram zašto i kako. Koga briga? Da se ja borim oko nekog za koga ne znam da li je vredna borbe. Prevarila me, razveli smo se, dao sam joj drugu šansu, ona je opet počela da flertuje sa njim, a mene odgurnula. Molim? I njoj sad smeta što ja pričam sa nekim… Najbolje da umrem i da me vuku u koferu. Ja imam pravo da radim šta ja hoću. Drugi put sam potcenio sebe, nije me interesovala šta će da komentarišu… – govorio je Dragojević.
Dalila je neprestano dobacivala, ali je Dejan terao po svom, ne mareći za njene komentare.

Dejan je svojim izlaganjem doveo Dalilu do ludila, pa nije mogla da izignoše sve što je rekao, već mu se suprotstavila, a onda je nastala totalna pometnja uživo u programu. Dalila ga je optužila da sve ovo radi s namerom da se dodvori publici, a Dragojević joj je udario kontru tako što je otišao i seo pored Cara, a ona ga je pratila u stopu.

Ubrzo je reč dobio i Car, koji je prokomentarisao razgovor iz ekonomskog dvorišta sa Dalilom, pa svima objasnio na šta mu liči njen celokupan odnos sa Dejanom, a Car nije birao reči, već je bio surovo iskren:

Ne znam šta da ti kažem. Ja opet kad bih joj prišao, ne znam šta bih sa njom pričao. Ovo sa Dejanom, kada gledam, mi je serija sa različitim epizodama. Ovo sad sa Dejanove strane poštujem, ali stvari koje sada zamera, trebao je ranije i nije trebao preći. Razumem i njega, izigrala ga je na neki način. Kad me neko kad sam ja raspoložen, kao juče, potakne me na svađu, dobiće lošu reakciju ako smatram da je zaslužuje. Neutralan sam i tako će i ostati…Prošla godina mi nije bila nauk ni lekcija. Upoznao sam nove devojke, kad sam izašao, isto mi je bilo. Vratio sam se ovde i opet sam krenuo u isti vrtlog – pričao je Car.

Zatim je Filip doživeo šok, saznavši da su Maja Marinković i Milan Janković Čorba ponovo zajedno i da ju je čak upoznao sa porodicom. Ovu informaciju nije lako pao, a svi su primetili da se Filip potpuno pogubio.

Daj im, Bože, sreće i zdravlja, 7 sinova mu rodila – dodao je Filip.

To je tako, to je pitanje već za njih. To je demant za njih da se ovde nisu gledali i da je ona greška. Začudio bi me da si rekao da je otišla pod Ostrog. Ona je moja prošlost, ali i dalje razmišljam o njoj, to je moj poslednji odnos, imao sam grižu savesti, ali ne treba da imam. Eto je ona na Kosovu i Metohiji i jede svinjsku glavu. Meni je zamerala, na kraju završila sa Čorbom, i ona je žena sretna. Ja sam armirani beton, samo malo zakucam čelo i idem dalje, kao što je bilo sa Dalilom. Video sam da može da se vrati bivšem suprugu, da mene isto vređa. Ja sam prišao Dalili u ekonomskom jer sam osećao da tako treba, ali drugi dan kad sam video da treba da je psujem, ja se svađam i psujem… Ja sam onakav kakav si prema meni. Kad me ujedaš, nemam problem da ti vratim. Takav sam bio prema Maji napolju, a ovde bi sve ona, a da sa strane ima skrivene namere… Čekaj malo, gde smo… Sad mi je već lakše. Njoj je super, nije kod kuće sklupčena, nego ide ajram, bajram, momci, alkohol, splavovi, super. Ja nemam više grižu savesti. Da čujem da joj je loše, depresivna, da pati za mnom, tu bih se skenj*o. U ovom trouglu Dejan, Dalila i ja, najveću grižu savesti imam prema sebi. Koga mi treba biti žao? Ja sam taj koji se zaljubio u udatu ženu, snosio pritisak, hrpa Dejanovih i Dalilinih će mene krivit. Žalim sam sebe što sad pričam ovde, umesto da pričam o nekoj vedroj temi, pričam o dva života i Maji Marinković, za koju sam znao kakva je u ljubavnim odnosima. Za ovu informaciju koju sam saznao, sad ću ja malo da plačem, molim vas da me tešite – istakao je on.

Zatim je na red došao Nenad Aleksić Ša, koga su novinari “izrešetali” pitanjima za Taru Simov i sve što se desilo između njih otkako je reper ušao u Zadrugu 5. On je nastavio da iznosi nove detalje iz njihove veze, pa nabrajao sve Tarine afere. Takođe, naglasio je da ne postoji bilo šta što bi Simova mogla da iznese o njemu, a da to već gledaoci ne znaju.

Pa da, zato što nije imao ko. Devojka je patološki lažov i ona je bolesna osoba. Ne postoji ni jedan muškarac kog nije maltretirala…Ona je ta koja je pričala sa Đedovićem o tome da joj je cilj da me izvaćari. Otišla devojka na pr**nje, vraća se namirisana muškim parfemom…Ja majmun kao nemam pojma da ona ide na kar**e, a njegova majka mi priča da je Tara rekla da hoće da te od**be i da čega da joj kupiš auto. Bila je grupa gde se Tara dogovarala sa fanovima da hoće to da uradi…Tara džabe manipulacija – rekao je reper.

Takođe, Ša tu nije stao, već se vratio na svoj brak sa Ivanom, sa kojom se razveo upravo zbog javne preljube koju je načinio, a publici je priznao i da ima novu simpatiju, te da je spreman da nastavi dalje, bez Tare.

Dok su zadrugari odgovarali na pitanja novinara, Dalila nije imala mira, već je konstantno prilazila Dejanu i peckala ga zbog flerta sa drugim devojkama, na koji na ona ne može da ostane imuna. Dobacivala mu je i provocirala ga, a on joj je odgovarao na šaljiv način, ne pokušavajući da joj se opravda.

Takođe, sedma sila je poželela i da dobije odgovore od oženjenog Nikole Grujića Gruje, koji krije veliku tajnu Mime Šarac. Iako ga je ona ostavila samo nekoliko dana, nakon što je on odlučio da javno ostavi svoju suprugu, Gruji to nije bilo dovoljno da digne ruke od nje.

Ima više stvari, to je stvarno među nama. Ne želim to da iznosim, znaju ljudi ovde kakav sam, da ne iznosim stvari – govorio je Gruja.

Gruja je iskoristio priliku da pohvali svoju ženu i priznao da je bila najbolja supruga na svetu, ali da je u njihovom odnosu došlo do zahlađenja, zbog čega je sebi dao priliku da pokuša nešto novo.

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić imali su ozbiljan okršaj zbog Frana Pujasa, koji se nekako stalno provlači u njihovim raspravama. Iako je Fran bio poprilično nezainteresovan za ovu temu, nije mu bilo jasno zašto je on problem u njihovoj vezi.

Iskreno da ti kažem, ja sam samo video da niko ne čeka, ušao sam i istuširao sam se. Počele su se drati, pa sam se samo istuširao – rekao je Fran.
Da sam načisto sa njom, pustio bih je da ide na svoju stranu, a ja na svoju. Zatekao sam je da nije bila u bademantilu dok se presvlačila, pa me je to naljutilo. Pokušavam da nekako izbalansiram neke stvari, ali mi tepko to ide. Emotivna inteligencija me ruši i lomi, pa me ta osećajnost ubija – rekao je Mensur

Odnos Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića i dalje je poprilično turbulentan, a oni svakodnevno prave poteze koji su za svaku osudu. Naime, Viktorija je nedavno fizički nasrnula na Marijanu Zonjić, jer ju je Marko gledao, dok je on to samo nemo posmatrao.

Ja sam videla iz pušionice da je on pogledao i nasmejao, pitala sam ga kome se smeje, on je rekao da znam kome, ja sam u glavi prebacila da ona traži sve to… U pravu si, u konačnici je on kriv, ja sam sedela tu, nije mi baš bilo dobro, gledala nju, njena, prebacila i to je bilo to – rekla je Viki.

Odmah nakon završetka emisije, Car je postupi krajnje drugarski prema Ani, pa je pokušao da je spoji sa Anđelom i predložio joj da spoje krevete.

Je l’ bi menjao krevet? Brate, ja ti dam pored Ane, ti mi daš svoj i dam ti 1000 dinara – predložio je Car.

Baš kad su se pogasila svetla, a zadrugari otišli na spavanje, Tara se aktivirala i nastavila torturu u krevetu Nenada Aleksića Ša. Ona je skočila na njega, pa pokušavala da ga poljubi, a on se opirao. Odlazila je, pa dolazila ponovo, dok su je ukućani molili da prestane, kako bi mogli da odspavaju i odmore se, ali Simova nije marila za to.

U video – prilozima pogledajte detaljnije.

pink.rs