Da li ih je neko nekad video zajedno?! Novak Đoković i poznati glumac su dvojnici, a nove slike to i dokazuju

Region

Hit objava na poznatoj Tviter stranici

Novak Đoković se nalazi u Americi, gde će uskoro nastupiti na Masters turniru u Indijan Velsu, ali, do početka turnira je on odlučio da se jednostavno zabavlja i obiđe što više različitih manifestacija i provede vremena sa ljudima iz Srbije.

Đoković je bio na utakmici LA Galaksija, gde se družio sa Dejanom Joveljićem i Vladetom Divcem, onda je otišao i na NBA utakmicu gde je nastupao Nikola Jokić, a gde je bio i sa Nikolom Đuričkom, dok je “uveselio” i mnogobrojne svetske zvezde

Ipak, tokom NBA utakmice na kojoj je gledao Jokića i Denver protiv Lejkersa, on se pojavio sa jednim naočarima, koje su brzo i preplavile internet, međutim, jedna slika je poslužila i za “meme”, a gde se radi o srpskom teniseru ali i glumcu iz Holivuda.

Naime, na Tviteru je poznata stranica “We Are Tennis” napravila poređenje Novaka Đokovića i holivudskog glumca Majkla Englera, gde su kao preslikani.

– Da li je neko od vas video Novaka Đokovića i Englera zajedno u jednoj prostoriji – šaljivo su napisali, a glumac i teniser su na slici s naočarima bili identični.

(Telegraf.rs)