(video)ŽURIO JE DA SE VIDI SA DEVOJKOM, SEKUNDE NEPAŽNJE KOŠTALE SU GA ŽIVOTA: Otkriveni novi detalji pogibije pevačicinog sina

Region

ŽURIO JE DA SE VIDI SA DEVOJKOM, SEKUNDE NEPAŽNJE KOŠTALE SU GA ŽIVOTA: Otkriveni novi detalji pogibije pevačicinog sina

Robertino Ilijevski, sin pevačice Suzane Anđelković, koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Vlasotincu, kada je kolima udario u drvo, sahranjen je u selu Crnatovo.

Podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju uveče kada je svojom ford fijestom udario velikom silinom u drvo u Vlasotincu. Mladić je izvučen iz automobila, prebačen u KC Niš gde je 40 minuta reanimiran, ali je preminuo.

Zoran, ujak stradalog, neutešan je.

– Bio je mlad, a kao i svaki mlad čovek imao je milion planova. Živeo je malo ovde, a malo u Severnoj Makedoniji, planirao je da tako bude i ubuduće – priča utučeni ujak

– Robertino se bavio fudbalom, već duže vreme je igrao za jedan klub u Makedoniji, a svojevremeno je nešto kratko poneo i dres Vlasine.

Kako ujak objašnjava, Robertino se zabavljao sa jednom devojkom iz Vlasotinca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– Poginuo je dok je žurio da se vide. Mala nepažnja eto šta uradi. Sekunde su bile u pitanju.

Zoran navodi da je kobne večeri bio na mestu nesreće.

– Hitna pomoć je stigla na vreme, izvukli su ga brzo. Ljudi su dali sve od sebe, ali ništa nije vredelo. Udarac je bio toliko silovit da ništa nije moglo da se uradi.

Naš Robertino je bio divan mladić, pozitivan i nasmejan – izjavio je ujak za Kurir.

Od mladog Robertina na Fejsbuku se oprostila i majka, pevačica Suzana Anđelković, koja radi u Srbiji i Severnoj Makedoniji.

Kurir.rs/ M.S.