Hrabra djevojčica pobijedila je leukemiju nakon dvogodišnje borbe

Zanimljivosti

Jessica Love, hrabra djevojčica koja je pobijedila leukemiju, a nakon dvogodišnje bitke dočekala je pravo iznenađenje – putovanje u Walt Disney World!

Rak, u svakom pojedinom obliku, je užasna bolest koja samo boli i uništava. Razdvojio je obitelji. Kad god netko pobijedi tu po život opasnu bolest, to je razlog za slavlje i veselje.

 

Jessici Love, 6-godišnjakinji, dijagnosticirana je leukemija u kolovozu 2020. Čuti riječ “rak” od pouzdanog medicinskog stručnjaka zastrašujuće je iskustvo koje mijenja život. No roditelju je posebno mučno čuti da je njegovom djetetu dijagnosticiran rak.

Jessicina majka, Laura Smith, objasnila je kako je to znati da njezina kći ima rak, te kako je osjećati se nemoćno učiniti bilo što u vezi s tim.

“Kao roditelj, želite zaštititi, izliječiti sve ‘probleme’ i učiniti sve za svoju djecu, a ne moći to učiniti je jako teško”, rekla je Laura, boreći se sa suzama.

Gotovo dvije godine nakon što joj je postavljena dijagnoza, Jessica Love pobijedila je rak. Hvala Bogu!

Nakon što je pobijedila tu strašnu bolest, Jessica je otputovala u Walt Disney World u Orlandu na Floridi kako bi se družila s Mickeyjem, Minnie i svim njihovim prijateljima.

Laura je izjavila da je to bilo savršeno putovanje i prikladan završetak zastrašujućeg iskušenja.

Ali Jessicino vrijeme u parkovima na Floridi nije bila jedina čarobna stvar koja se dogodila na putovanju. Na njihovom letu kući, Jessica je primila posebnu poruku od člana posade leta.

“Danas u avionu imamo vrlo, vrlo posebnog gosta kojeg smo željeli upoznati”, objavila je stjuardesa u zrakoplovu.

“Ona, jeste li spremni za ovo – upravo je pobijedila rak. Od cijele vaše posade na Southwestu, a sigurna sam i od svih vaših suputnika, želimo vam dobrodošlicu kući. Želimo vam vrlo dobro zdravlje, sretan, uspješan i dug život.”SAZNAJEMO.LIVE