ZREO I PAMETAN MUŠKARAC ZNA DA JE DOBRA ŽENA PRAVO BOGATSTVO – 7 PREDNOSTI VEZE SA STARIJIM MUŠKARCEM

Zanimljivosti

Mnogi odnosi prestaju zbog razlika u nivou zrelosti. Jedan partner možda planira za budućnost , a drugi može biti zabrinutiji za dobijanje nove video-igre ili pronalaženja novog odijela za sljedeći vikend.

Zrelost se događa u različitim godinama za svakoga. 1. Zreo muškarac neće izbjegavati probleme – Kada dječak dosegne zrelost, počinje da shvata da se zaključavanjem i skrivanjem u svojoj sobi od svijeta neće popraviti ništa.

Zreo muškarac zna da je najbolji način rješavanja problema suočiti se s njima i pronaći rješenje, prenosi infpult.info. 2. Zreo muškarac neće kritikovati – Čovjek koji vas uistinu voli nikada vas neće kritikovati.

Bilo da se radi o vašem izgledu, vašoj težini, poslu ili nadama i snovima. 3. Zreo muškarac se ne boji da pokaže svoje emocije – Zreo muškarac zna da emocije nisu znak slabosti. To je znak da je muškarac otvoren i ranjiv.

4. Zreo muškarac vas neće učiniti nepoželjnom – Porodica i prijatelji su važni, ali zreo muškarac vas neće navesti da se osjećate kao da niste prioritet.

Umjesto toga, pokušaće vas uključiti. 5. Zreo muškarac će vas poštovati – Postoji mnogo različitih načina da se poštuje u vezi. Zreo muškarac nikad neće podići ruku na vas. Neće preći vaše granice ili vas ismijavati.

6. Zreo muškarac ima zdrav odnos sa svojom majkom – Muškarac koji je zreo ima vremena za svoje roditelje.

Cijenio je kada su se brinuli o njemu, i on je sretan što može učiniti isto. Međutim, on im ne dopušta da donose odluke umjesto njega.

7. Zreo muškarac planira budućnost – Zreo muškarac ne razmišlja samo o danas. On može živjeti u sadašnjosti, a još planira budućnost. Zna da je važno planirati za ono što će doći.

Izvor: Tuzlanski.ba