Devojka Petruševa odgovorila na provokaciju Grobara: “Gledajte reprezentaciju, na njega to ne utiče ni gram”

Region

Ona nije bila zadovoljna jednim komentarom na društvenoj mreži Tik Tok

Vodio je Filip Petrušev na sjajan način selekciju Srbije do prve pobede u kvalifikacijama za Eurobasket nad Finskom u Beogradu tokom jučerašnjeg dana i ostavio je zapažen učinak sa osam poena, šest skokova i pet asistencija.

Oko košarkaša Olimpijakosa i reprezentacije Srbije posle meča se povela i polemika na društvenim mrežama, a sve posle jednog komentara koji je ostvario jedan navijač Partizana na snimku koji je objavila njegova devojka Tiana na društvenoj mreži Tik Tok.

Ona je u šaljivom tonu ispratila da je meč gledala sa visokog dela tribina dvorane “Aleksandar Nikolić”, da bi na to jedan navijač crno-belih napisao “Tinuninuuu”, aludirajući na prošlosezonski događaj kada su u prolazu tokom davanja izjave košarkaši Partizana dobacili Petruševu zvuk policijske sirene.

Nije to mogla Tiana da prećuti, već je u nekoliko komentara odgovorila navijačima.

– Mnogo ste iskompleksirani i nesrećni. Najveći ste fanovi definitivno, razumljivo bih i ja bila na vašem mestu, ali ‘ajde malo gledajte reprezentaciju – napisala je Tiana, pa se nadovezala:

– Na njega to ne utiče ni gram, veruj. Toliku ljubav i pažnju ima od Zvezdinih, a sada i Olimpijakosovih navijača, da gospoda sa sirenama samo ispada smešna, na stranu što veze sa istinom to sa sirenama nema.

Ona je objasnila da Filip u tome apsoltuno ne želi da učestvuje i da će nastaviti da blista na terenu.

– Najlicemernije je to što je konkretno Filip rekao da ne želi da učestvuje ni u čemu što se desilo, da ga ništa od toga ne zanima, samo to niko nije preneo. Oni neka šire mržnju, on nek nastavi da blista – zaključila je Tiana na Tik Toku.

(Telegraf.rs)