JK dala intervju za bugarske medije, pa poručila: “Srpski pevači obrađuju đubre!” Evo koga je javno pohvalila

Showbizz

Na samom početku, dotakli su se Jeleninih reči od pre nekoliko meseci, kada je pričala o domaćoj muzičkoj sceni

Pop pevačica Jelena Karleuša sinoć je održala prvi nastup u Sofiji, nakon čega je govorila za bugarske medije.

Na samom početku, dotakli su se Jeleninih reči od pre nekoliko meseci, kada je pričala o domaćoj muzičkoj sceni.

Jelena je tada rekla da joj se ne dopada što mnogi kopiraju “bugarska petparačka s*anja”, a sada je objasnila na šta je tačno mislila.

– Nisam baš tako rekla. Rekla sam malo kraće i malo konkretnije. Rekla sam da srpski pevači vole da obrađuju bugarsku muziku, ali ne onu najbolju, nego bugarski treš. A, Bugarska ima fantastičnu muziku i fantastične pevače. Sa jednim sam snimila i duet – Azisom – rekla je ona i dodala da njega smatra balkanskom Lejdi Gagom, te da ga izuzetno ceni i poštuje.

Ona je nastavila da kometariše situaciju u njenoj branši, te objasnila da muzičari moraju da imaju isti cilj.

– Loša muzika i jeftina produkcija je ono što meni smeta. Smatram da svaka zemlja u regionu ima dobru i lošu muziku i mislim da svi zajedno treba da guramo napred. Da ne idemo u prošlost, da ne forsiramo staru, primitivnu muziku.

Pevačica se potom prisetila svojih početaka sa svega 16 godina, koji nisu bili laki, ali jesu uspešni, te je odmah proglašena za “otkriće godine”. Kako tvrdi, za uspeh u karijeru zaslužan je njen talenat da prepozna šta je dobro.

– Teško je balansirati profesionalnu karijeru nekog ko je stalno pod lupom javnosti i ko vuče velike predrasude i pritisak i ko pokušava da pomeri granice vrlo rigidnog društva. Ja sam bila žena koja je prošla kroz pakao u svojoj karijeri, ali sam imala sreću da imam armiju fanova. Oni su mi olakšali da imam razlog da se borim i da nije sve nerazumevanje na Balkanu. Nije sve ni samo loše kad je reč o mojoj karjeri. Ja sam najpraćenija javna ličnost na celom Balkanu. Imam više pratilaca nego sve javne ličnosti zajedno, i u Bugarskoj i Srbiji. Tako da smo prešli granice Balkana i očekujemo da neko sa Balkana osvoji svet. Neka ostane ono sa početka karijere, da sam ja ipak najskandaloznija. Možda je to ipak istina.

Njene naslednice nisu mnogo toga povukle na mamu, ali jesu vrlo ponosne na nju.

– Moje ćerke su vrlo ponosne na svoju mamu. Njihova mama ima naziv “sprske Lejdi Gage i Madone”. Nije lako biti dete javne ličnosti. I njihov otac je javna ličnost. One su sušta suprotnost meni. Stidljive su, povučene i tihe. Device u horoskopu, a ja sam lav – rekla je JK u emisiji “Predi obed” na televiziji “BTV”, prenosi Informer.

(Telegraf.rs)