Pa, ovo je urnebesno! Džordan posle meča prišao Jokiću dok je davao izjavu, Srbin nije znao šta ga je snašlo

Showbizz

Njih dvojica imaju sjajan odnos

Nikola Jokić se sa Ol star pauze vratio kao preporođen, odmah podsetio zbog čega je dvostruki osvajač MVP nagrade i najkorisniji košarkaš finala NBA lige prošle sezone i tako potvrdio kandidaturu za povratak i na individualni tron takmičenja.

Denver Nagetsi su porazili Vašington Vizardse 130:110 uz 21 poen, 19 skokova i 15 asistencija srpskog centra, koji je zahvaljujući stoprocentnom šutu uradio nešto što nije niko pre njega, ali i sustigao dva čuvena košarkaša.

Posle meča novinar Vik Lombardi mu je postavljao pitanja u vezi sa istorijskim dostignućem, međutim Nikola je odgovarao u svom stilu, ne previše zainteresovano.

– Da, to je lepo, naročito će biti kada završim karijeru, to je neka vrsta nasleđa, hajde da kažemo da će to biti jedno dostignuće.

Na samom početku razgovora Srbin je imao i blizak susret sa Deandre Džordanom, koji ga je malo jače “pomazio” po glavi i tako potvrdio ono što se već znalo, a to je da njih dvojica imaju sjajan odnos.

Aludirao je Jokić potom da bi mu prijalo da je imao i dužu pauzu.

– Nisam siguran da sam imao dovoljno dugu pauzu, ali smo uložili veliki trud, bila nam je potrebna ova pobeda, treba nam i sledeća, nadam se da ćemo je ostvariti. Moramo samo da budemo bolji kako se bude bližio plej-of, da se mentalno spremimo za sve što nas čeka – zaključio je Džoker u razgovoru nakon meča.

(Telegraf.rs)