„Dok sam bila na snimanju, moj verenik se oženio Anđelinom Džoli i više nisam čula za njega“: Glumica je ovim priznanjem šokirala svet

Showbizz

Pre nego što je stupila u vezu sa Bredom Pitom, koji je u tom momentu bio oženjen Dženifer Aniston, Anđelina Džoli je još jednoj koleginici “ukrala” partnera.

Glumac Bili Bob Tornton ženio se šest puta, a mnoge njegove partnerke su bile poznate dame.

Ipak, najviše pažnje je privukao njegov ljubavni trougao sa koleginicama Anđelinom Džoli i Lorom Dern. Naime, sa Lorom je 12 godina bio u vezi, a onda je ona putem medija saznala da se Bili oženio 20 godina mlađom koleginicom.

Lora u tom trenutku nije bila kod kuće jer je snimala film, a kada se vratila, Bili se već odselio, bez ijedne reči. Dernova je bila veoma povređena i zbunjena, a jednom prilikom je kazala da je njihov raskid veridbe bio kao „iznenadna smrt“.

„Napustila sam naš dom da bih snimila film, a dok sam bila odsutna, moj dečko se oženio i više nikad nisam čula za njega“, rekla je Lora svojevremeno, prenosi „Blic Žena“.

October 2, 2019, New York, New York, USA: LAURA DERN attends the Academy of Motion Picture Arts & Sciences’ Women’s Initiative New York luncheon, in partnership with E! Entertainment and with the support of Swarovski on October 02, 2019 in New York City.,Image: 475997037, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Dern Laura, Credit line: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Godinu dana kasnije, Bili je progovorio o ovoj temi.

„Drugi mogu reći da sam ostavio devojku i oženio se drugom, ali to je mene učinilo srećnim. Žao mi je što joj je to nanelo bol“, kazao je Tornton za strane medije.

On i Lora se nisu videli sve do 2017. godine, kada su se sreli na dodeli Zlatnog Globusa, ali se nisu čak ni pogledali. Lora se u međuvremenu udala za muzičara Bena Harper kog je upoznala ubrzo nakon raskida sa Bilijem. Ben i Lora su se venčali 23. decembra 2005. godine u svojoj kući u Los Anđelesu. U braku su dobili dvoje dece, a 2013. godine su se razveli.

Imala je romanse i sa Kajlom Maklaklanom, Nikolasom Kejdžom, Baronom Dejvisom, Renijem Harlinom, Džefom Goldblomom i drugima.

Anđelinin i Bilijev brak potrajao je do 2003. godine, kada su se zvanično razveli. Međutim, za te tri godine su uspeli da budu svakodnevna meta medija zbog svojih skandaloznih izjava i ponašanja. Par je javno govorio o tome da oko vrata nose ogrlice sa krvlju – on njenom, ona njegovom. Takođe su više puta istakli da se plaše da će ih prekomerna ljubav koju osećaju jedno prema drugom ubiti.

Ipak, najšokantnija vest o njihovoj vezi dogodila se 2000. godine kada su zajedno stigli na filmsku premijeru u limunzini, a potom otkrili da su u putu vodili ljubav na zadnjem sedištu.

Razlog za razvod najverovatnije je bio njihov put u Kambdožu 2002. godine, kada je Anđelina odlučila da usvoji sina Medoksa, dok se Biliju nije dopala ta ideja. Prema njegovim rečima, njihovi pogledi na svet i ambicije se nisu slagali.

Anđelina je bila toliko ljuta na njega, da je odmah nakon raskida otišla u salon za tetoviranje i rekla: „Obriši prokletu stvar“, misleći na tetovažu sa njegovim imenom.

Bobov prvi brak, sa Melisom Li Getlin, trajao je samo dve godine. Dobili su ćerku koja je kasnije osuđena na 20 godina zatvora zbog ubistva iz nehata.

Dve godine je u braku bio i sa koleginicom Toni Lorens, te spisateljicom Sindom Vilijams. Potom je u bračne vode uplovio i sa Plejbojevom zečicom Pjetrom Daun Černiak. Sa njom je dobio dva sina, ali su se razveli 1997. godine.

Sreću je pronašao nakon razvoda od Anđeline, kada je zavoleo šminkerku Koni Angland. Nakon veze duže od 10 godina, odlučio je i da se šesti put oženi. Izgleda da je pronašao mirnu luku sa Koni, a ove godine će proslaviti deset godina braka

nova.rs