Dramatično pismo oca Anđele Šparavalo ćerki: Gledam i ne verujem šta sam gajio! Mogu da ti dam lična dokumenta i da te NE VIDIM VIŠE NIKAD U ŽIVOTU!

Showbizz

Aleksandra i Aleksandar, roditelji učesnice “Elite” Anđele Šparavalo, očajni su jer im je ćerka u rijalitiju uplovila u istopolni emotivni odnos sa cimerkom Bojanom Pavlović. Na sve načine pokušali su da ćerku odvrate od Bojane, a nije pomoglo ni suočavanje oči u oči, kao ni preteća pisma koja su joj slali.

Anđela se svojim roditeljima obratila na “Elizoviziji” u petak, kada je pročitala svoje potresno pismo, a Anđelin otac Aleksandar dostavio nam je danas, kako kaže, svoje poslednje pismo ćerki.

Prenosimo ga u celosti:

Anđela, Sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratove poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi. Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je elitarima kad to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, a ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio. Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu, to ti ja obećavam – piše Anđelin otac Aleksandar i nastavlja:

Kažeš da ćeš da razgovaraš s nama u vezi te žvalave, a ti dobro znaš kakav sam ja i da ne želim da čujem ijedno slovo njenog imena! Pošto vidim da i dalje ostaješ u tom odnosu, i svakim poljupcem upućenim žvalavoj zabadaš mi nož u srce i ne prekidaš taj bolestan odnos… Mogu samo kući da te dovedem i predam ti ostala lična dokumenta i nikad ne vidim u životu! A ti razmisli posle ovog pisma da li ćeš nastaviti ovaj bolestan odnos i ponižavanje sebe i porodice.

Podsetimo, Anđelu su posetili roditelji 31. decembra, a kako je protekao susret tada pogledajte ovde: pink.rs