DALILA SE PONELA KAO PRAVA KUJA! Huso više voli Dejana od rođene ćerke: Čekam ga da izađe iz Zadruge, a ona neka ide u CRKVENICU!

Showbizz

DALILA SE PONELA KAO PRAVA KUJA! Huso više voli Dejana od rođene ćerke: Čekam ga da izađe iz Zadruge, a ona neka ide u CRKVENICU!

Huso Mujić žestoko je opleo o ćerki Dalili Dragojević i njenom ponašanju, a bivšem zetu poručio da ga čega da izađe iz rijalitija.

Otac zadrugarke Dalile Dragojević Huso Mujić poslao je prekjuče za Bajram baklave na imanje da bi se podelile učesnicima, ali je preskočio ćerku, pa je najviše kolača namenio bivšem zetu Dejanu Dragojeviću!

Huso je kasnije prokomentarisao da čeka da Dejan izađe iz rijalitija, a da je Dalili mesto u Crikvenici, gde živi Filip Car. Mujić je opleo po naslednici za Republika.rs, pa ju je nazivao pogrdnim imenima, sve zbog toga što se pomirila s Carem.

– Poslao sam baklave svima koji slave u rijalitiju. Takav je red. Ja sam čovek od reči, a sad tvrdim da je moja ćerka ponovo dotakla dno jer se pomirila s Filipom. Ponela se kao prava kuja, više me ne interesuje šta radi. Dejan mi je kao sin, čekam ga da izađe iz rijalitija, a što se Dalile tiče, slobodno neka ide da živi s Filipom u Crikvenici! Ne znam ni šta bih joj rekao da je sada sretnem. Kad pomislim da se promenila, da je shvatila da je pogrešila, ona me demantuje i pokaže da je gora – rekao je Huso.

Kurir.rs/Republika.rs