“Sa tim papirom nek obriše Bojanina usta!” Brutalne reči roditelja Anđele Šparavalo nakon poruke izvinjenja

Showbizz

Obratila im se dirljivom porukom na “Elitoviziji”

Učesnica rijalitija “Elita”, Anđela Šparavalo, sinoć se potresnim pismom obratila roditeljima Aleksandri i Aleksandru tokom “Elitovizije”.

Želela je da im prenese svoja osećanja i strepnje jer su joj svojevremeno zapretili da će je se odreći, te da neće imati gde da se vrati ukoliko momentalno ne prekine istopolnu vezu s Bojanom Pavlović, koju je zavolela tokom rijalitija. Međutim, nije uspela da ih odobrovolji, naprotiv.

Dragi i poštovani roditelji i poštovani brate. Znam koliko boli sam vam nanela u proteklom periodu. Morate i mene da razumete. Nisam mogla ni da sanjam da ću se zaljubiti u isti pol, a ta ljubav sada je moja bol. Vi ste moja krv i zauvek u mom srcu. Od ljudi doživljavam veliki pritisak, ali ti si me, majko, naučila da budem na zemlji kada mi se ceo svet ruši. Ovo je jedan od mojih najtežih perioda, s kojim se jako teško borim, jer vi niste uz mene. Majko, uvek si pričala da želiš da me vidiš srećnu, a ja sam u ovom odnosu najsrećnija – poručila im je Anđela, a njena majka Aleksandra se oglasila posle toga i jasno svima stavila do znanja da od prihvatanja njenog izbora nema ništa.

– Sad mi se muž probudio i pogledao, kaže: “Sa tim papirom nek obriše Bojanina žvalava usta!” – počela je priču Anđelina majka, a potom zaključila da je njena ćerka rešila da samoj sebi upropasti život svojim ljubavnim izborom, koji oni ne podržavaju.

– Ja sam je učila da je porodica svetinja, a vidim da mom detetu nije. Plače za Bojanom, i dalje ostaje u tom odnosu, a nas, kao roditelje, ubija, kao i brata, svakim danom sve više i više. Zahvalila bih se učesnicima “Elite”, nikad nas nisu uvredili, a to što pokušavaju da dopru do nje, nema potrebe više za tim, ona je odabrala svoj put, kao što i sami vidite. Pokušavam da je usmerim na pravi put, ali ne vredi, rešila je sama sebi da upropasti život – navela je zadrugarkina majka, a Bojanu smatra glavnim krivcem.

– Bojana je navlačila dva meseca, a sad kao hoće raskid. Sve folira, blamira Anđelu da se što više spušta. Ona da hoće raskid, rekla bi joj:”Mrš u p**ku materinu, pa lupaj glavu”, ne, nego što vidi da uništava i nju i nas. Sa svima joj zabranila da se druži jer ne podržavaju njihovu vezu, da je slučajno ne okrenu protiv nje. Samo joj puni glavu, uništava i Anđelu i nas. Grkljan bih joj iščupala, gadura monstruozna – poručila je Aleksandra Šparavalo za Pink.rs.

(Telegraf.rs)