Hanina kuma Domenica nakon svadbe: ‘Takva ljubav se rijetko viđa. Jedan od sretnijih dana…’

Showbizz

Hanina kuma Domenica nakon svadbe: ‘Takva ljubav se rijetko viđa. Jedan od sretnijih dana…’

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Hanom, na kojoj poziraju nasmiješene. Prijateljici je posvetila emotivni opis i otkrila kako joj je vjenčanje Hane i Petra jedan od najsretnijih dana u životu

Jučer su se u Splitu vjenčali Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45), a dojmovi i fotografije sa ‘svadbe godine’ danas su preplavili društvene mreže. Nakon što je Petrov kum Tomaž Kavčić podijelio nekoliko trenutaka s proslave, na Instagramu se oglasila i Hanina kuma Domenica Žuvela (29).

Pjevačica je objavila fotografiju s Hanom, na kojoj poziraju nasmiješene. Domenica je, baš kao i mladenka Hana, nosila kreaciju s potpisom splitskog modnog branda Arileo.

– Jedan od sritnijih dana u mom životu. To ljubav je sto se rijetko viđa. Moja Su – napisala je Domenica uz fotografiju.

Pratitelji su u komentarima obasuli pohvalama mladenku i kumu, te im poručili da izgledaju prekrasno.

Podsjećamo, Hana i Grašo su u subotu izrekli sudbonosno ‘da’ u crkvi svetog Dominika u Splitu. Na svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo uža obitelj i prijatelji.

Nakon ceremonije mladenci i gosti nastavili su slavlje u restoranu Adriatic, a Hana se tamo presvukla iz vjenčanice u jednostavnu bijelu haljinu koja je istaknula njezin trudnički trbuščić.

24sata