Bila je u prvoj sezoni Zvezda Granda, pa nestala: Svi su pričali da joj je Tanja Savić ukrala slavu

Showbizz

Aleksandra Ristanović sinoć je pobedila na “Saboru narodne muzike Srbije” i pored osvojenog prvog mesta, ona je dobila i nagradu od 300.000 dinara.

Aleksandra Ristanović je rođena 1983. godine u Čačku, a sa samo 21. godinom učestvovala je u muzičkom programu „Zvezde Granda

Prva sezona „Zvezda Granda“ emitovala se 2004. godine, a većina takmičara napravila je velike karijere, pobedu je odneo Bane Mojićević, a među finalistima bili su Slavića Ćukteraš, Tanja Savić, Darko Filipović, Stevan Anđelković kao i Nemanja Nikolić.

Aleksandra je još tada pokazala veliki talenat za muziku, a mnogi su smartali da joj je Tanja Savić ukrala slavu.

„Tanja Savić i Darko Lazić su napravili velike karijere, ali da se ne uvrede ostali, zaista svako ko je prošao, uspeo je nešto da napravi. Snežana Đurišić i Brena su mi uzori. Brena je bila svima uzor, da budeš lep kao Brena. I naravno Snežana Đurišić je prelepa žena i više mi je prijao njen melos za pevanje. Negde sam videla sebe kao pojavu Snežane Đurišić, od kulture do oblačenja i pevanja“, izjavila je Aleksandra svojevremeno.

Nakon završetka takmičenja pevačica je snimila baladu „Dočekaj me sa osmehom“, a potom je učestvovala na prvom grandovom festivalu sa pesmom „Kaži da me voliš“.

Aleksandra je nakon pojavljivanja na festivalu odlučila da napravi medijsku pauzu koja je trajala punih 13 godina, a sa pesmom „Žena nevolja“ vratila se na scenu 2017. godine.

Nakon svog povratka na muzičku scenu aktivno nastupa po mnogim gradovima Srbije ali i u našoj dijaspori širom Evrope.

Aleksandra se na „Saboru narodne muzike Srbije“ prestavila sa pesmom „Eh, da mogu“, po glasovima stručnog žirija ona je prošla u finale ovog takmičenja koje se sinoć emitovalo uživo na RTS-u, na kom je osvojila prvo mesto, a u izjavi za medije otkrila je da će novac koji je osvojila uložiti u snimanje spota za ovu numeru kao i da već radi na novim pesmama.

nova.rs