“RETARDUŠO STARA, NISAM BUDALA DA ČISTIM TVOM SINU” Ovako Je Aneli Vređala Svekrvu! Asminov Otac Objavio Snajkinu Glasovnu Poruku

Showbizz

“RETARDUŠO STARA, NISAM BUDALA DA ČISTIM TVOM SINU” Ovako je Aneli vređala svekrvu! Asminov otac objavio snajkinu glasovnu poruku

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, bivšeg verenika Stanije Dobrojević, objavio je na svom Fejsbuk profilu glasovnu poruku u kojoj učesnica “Elite” Aneli Ahmić vređa njegovu suprugu. On je odmah, nakon što je Aneli ušla u rijaliti s pričom da ju je suprug prevario sa starletom, a onda nastavio vezu s njom, stao u odbranu svog sina, koji tvrdi da s Ahmićevom nikada nije bio u braku.

Mustafa je i ranije isticao da nema reči hvale za majku njegove unuke, a sada je pokazao da ona nije ni volela svekrvu koju je izvređala u poruci koju joj je poslala.

– Ovako se moja snajka obraćala mojoj supruzi još 2021. godine. Pa ko je ne bi voleo takvu. Njoj je najveći problem higijena. Moja supruga devet puta operisana, u penziji , bila je prisiljena da ide njoj da čisti stan. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrva. I vi svi mislite da sam ja loš čovek, a moja žena loša žena. Moja žena je najbolja osoba na svetu. Dušu ću dati, ali traži da joj se uzvrati bar lepim rečima – objavio je Asmonov otac uz glasovnu poruku.

– Retardušo stara, mislila si da ću ti ja čistiti sinu, pa nisam ja budala! – rekla joj Ameli, a onda je i opsovala, pa je nastavila:

– Ama ostavljam vas, sad mi žao što se nisam po***** i ostavljala, a i tebi u kuću donela.

Podsetimo, Mustafa je ranije u jednoj od svojih objava optužio bivšu snajku za kriminalne radnje u Nemačkoj, dok je Staniju hvalio.

Kurir.rs