Stanija zarađivala 1000$ dnevno: Od tih para kupila stan i kola, a evo koliko novca želi na bankovnom računu

Showbizz

Stanija je jednom prilikom progovorila o svojim zaradama.

Bivša rijaliti učesnica i starleta, Stanija Dobrojević je vrlo aktivna na društvenim mrežama, te često zna da se pohvali svojim lagodnim životom.

Starleta dosta ulaže u svoj izgled, kako treningom i zdravom ishranom, tako i korekcijama kojima je promenila ono što joj se nije dopadalo.

Nedavno je završila stan u Rumi, često putuje, ali i nosi garderobu svetskih dizajnera, te se mnogi pitaju odakle joj novca za takav život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T A N I J A (@stanijadobrojevic)

– Prvi stan sam imala devojački u Novom Sadu, a majka je najsrećnija bila kada sam odlučila da kupim stan blizu njih u Rumi. Taj stan sam uzela od “Zadruge 2” i prodala sam taj stan u Novom Sadu. Sada imam stan od 120 kvadrata. Ne bih o ciframa, koliko god da je koštalo, to je sada moj dom – govorila je Dobrojevićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T A N I J A (@stanijadobrojevic)

Stanija je na relaciji Amerika-Srbija, a i tamo ima kuću, koju, kako kaže, otplaćuje sama.

– Tamo su kuće preskupe, od 300.000 najjeftinija do više miliona. Tamo uzmeš na kredit, koji možeš da otplaćuješ godinama. Tamo živim u Nju Džeziju u kući, a firma mi je u Majamiju – rekla je Stanija, te otkrila da joj je prvi posao bio u kazinu.

– Zaradila sam u kazinu kao Blackjack diler. Prvi posao, došla sam kao student i zarađivala po 1.000 dolara dnevno. Mi smo tamo samo radili i posle par meseci pogledaš koliko imaš na računu i bude šok. Sebi sam tada rekla da neću stati dok ne zaradim 100.000. Jer kada sam radila prve takse, pa zaradiš kao 45, 50.000 mesečno, meni je to bilo kao da sam na vrhu sveta. Vratila sam se u Srbiju, kupila stan i auto i najviše sam para trošila na putovanja. Za to ne žalim – rekla je Stanija, prenosi Blic.

Podsetimo, majka starlete Stanije Dobrojević, nedavno je zagazila u sedmu deceniju, a svojim izgledom je ostavila mnoge bez teksta.

Slavica Dobrojević svojim izgledom pleni u 60. godini, a često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa putovanja i neretko pozira u bikiniju.

Mnogi komentarišu da je Stanija od majke nasledila lepotu i vitko telo.

-Moja mama… Ako budem u njenim godinama izgledala kao ona, super – napisala je Dobrojevićeva nedavno, a njeni verni fanovi su komentarisali da Slavica izgleda zanosno i da nikada ne bi rekli da su majka i ćerka već bi pomislili da su drugarice ili sestre.

(Telegraf.rs)