Paula nakon raskida veridbe sa Filipom, u društvu novog dečka: Oboje golišavi, on neverovatno liči na Đukića

Showbizz

Reč je o mladom sportisti, veoma atraktivnog izgleda

Atraktivna Hrvatica i bivša učesnica “Zadruge”, Paula Hublin, nedavno je raskinula veridbu sa voditeljem i tatu majstorom Filipom Đukićem.

Nakon raskida su, kako je Đukić naveo, ostali u dobrim odnosima.

– Sa Paulom mi je bila najbolja i najlepša veza. Na stranu to što ne možemo da se poklopimo ni po karakteru, ni po pogledu na život. Ipak sam ja 11 godina stariji od nje. Drugi mentalitet, ona je iz Hrvatske, ja sam odavde. Sve je to odnelo maha i dovelo do raskida, ali veza kao veza, stvarno nam je bila lepa – rekao je Filip i dodao:

– Niko nije nikoga prevario. Nismo mogli da se poklopimo, to je najkraće i najlakše objašnjenje. Njoj se nije dopao Beograd zbog nekih stvari, ja nisam mogao da idem tamo jer mi je u Beogradu sve. Rastali smo se korektno. Nisam mogao da verujem na početku. Bilo mi je teško. Sada mi je lakše. Ja sam ostao u stanu koji smo iznajmljivali zajedno, ona se vratila u Zagreb – otkrio je Filip nedavno za portal Srbija Danas.

Hublinova je izbegavala da govori javno o krahu romanse, a novom objavom podigla je prašinu u javnosti.

Na društvenoj mreži Instagram podelila je fotku sa zgodnim sportistom, Filipom Lokasem.

Na fotografiji je mladi bokser bez majice, a vidimo da je i ona golišava. Oko njih je romantična atmosfera, priroda, beli čaršav i sveće, a Paula je legla preko njegovih leđa.

Mnogi su primetili da dečko neodoljivo podseća na Filipa Đukića, čak nosi i isto ime i sav je u tetovažama.

Da li joj je to novi izabranik, ostaje da saznamo.

Kako je Paula Hublin govorila za Telegraf o veridbi sa Filipom Đukićem i njihovom zajedničkom životu, poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)