Konstrakta odbija ponude za reklame: “Naplatiću lik i delo, ali za jednu objavu da uzmem 5.000 evra”

Zanimljivosti

Svojim pesmama, umetnica uglavnom šalje jake poruke, zbog čega joj na mrežama često nude brojne saradnje

Ana Đurić Konstrakta, ekstravagantna umetnica koja nas je 2022. godine predstavljala na Evroviziji, svojim izjavama i stavovima od kako je u centru pažnje javnosti izazavala je mnogo polemike, uglavnom joj se svi dive.

Ona se, naime, i ove godine prijavila za Pesmu za Evroviziju, novom numerom “Novo, bolje” kojom će ponovo okušati sreću i potencijalno Srbiju predstavljati drugi put.

Svojim pesmama, umetnica uglavnom šalje jake poruke, zbog čega joj na mrežama često nude brojne saradnje – koje ona odbija, bez obzira na novčanu sumu koja joj je ponuđena.

Kako je nedavno govorila o toj temi, nikada ne bi pristala da naplati reklamu od 5.000 evra, jer to po njenom mišljenju nije okej.

– Nije mi okej. Naplatiću ja svoj lik i delo, u redu, ajde. Ali zašto bih ja za jedan post uzela 5.000 evra. Meni je to uvredljivo za ljude koji sede mesec dana od 9-17 sati i rade neki odgovoran posao. Ne želim da učestvujem u tome – rekla je ona u podkastu “Sto minuta buke”.

Inače, Konstrakta je na “Evroviziji 2022.” zauzela 5. mesto u finalu, što je najbolji rezultat Srbije u prethodnih 10 godina.

(Telegraf.rs)