HARIS NE DA VILU OD 2 MILIONA €?! Sve Uzima Melini, Ne Pada Mu Na Pamet Da Se Iz Nje Seli, A JEDNA Prostorija Mu Je Cijeli Život

Showbizz

HARIS NE DA VILU OD 2 MILIONA €?! Sve uzima Melini, ne pada mu na pamet da se iz nje seli, a JEDNA prostorija mu je cijeli život

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedjeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su riješili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku. Luksuznu vili na Senjaku Haris je odlučio da zadrži za sebe, dok je njegova još zakonita supruga otišla u hotel. Godinama je gradio svoju oazu mira, mijenjao nacrte, cijelu kuću prilagodio svojim potrebama i ne pada mu na pamet da se seli iz nje

U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen u čijoj blizini je i vinski podrum što je bila njegova želja. Tu mu je i studio u kom komponuje, pjeva. Kako sad pišu mediji, Haris je riješio da se za imovinu koju je stekao nimalo lahkim radom izbori. Podsjetimo, Melina i dalje u potrazi za stanom koji će zadovoljiti sve njene potrebe u poznatom beogradskom luksuznom naselju.

Kao što je Kurir prvi i pisao, Melina je napustila porodičnu vilu na Senjaku, te je u potrazi za stanom u luksuznom naselju u Beogradu, što je kasnije i potvrđeno snimcima iz hotela u kom trenutno živi. Ipak, Melina se našla u novom problemu i to zbog ishrane.

Kako saznajemo, sin Kan i ćerka Đina svakodnevno odlaze majci u posjetu i to ne praznih ruku.Oni joj uvijek donose i domaću hranu koja je pripremljena u njihovoj kući, a koju su za nju pripremili njena kućna pomoćnica, ali i niko drugi do njen uskoro bivši suprug Haris, koji je poznat kao vrsni kuvar. Inače, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

-Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme.

-Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu.

-U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodijeljena među njima – otkrio je ranije za domaće medije dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović. Kurir.rs/svet/preneo I.L.