DOBRU ŽENU JE TEŠKO PRONAĆI, LAKO IZGUBITI I NEMOGUĆE ZABORAVITI – MORATE ZNATI KAKO JE VOLJETI

Zanimljivosti

Žene su oduvijek ostale enigma mnogim ljudima na našem svijetu, pa čak i najmudrijim misliocima. Dobre žene su dragocjenost koja se teško pronalazi, lako izgubi i gotovo nemoguće zaboravi

Muškarac koji ne shvati vrijednost dobre žene ne samo da je neće zadržati, nego će je i izgubiti. Kada takva žena osjeti da nije poštovana onako kako zaslužuje, odlazi, ostavljajući iza sebe muškarca preplavljenog kajanjem zbog propuštene prilike. Dok se neki trude razumjeti žene, drugi ih jednostavno vole.

Ne morate nužno razumjeti sve što se odvija u ženskom umu, ali je bitno da je prihvatite onakvom kakva jest. Prihvaćanje može biti izazovno, jer život s ženom može biti pun nelogičnosti, ali isto tako, cijeli svijet je često nelogičan. Nije potrebno analizirati svaki njen postupak. Žena često i sama sebe teško razumije, ali je svjesna toga.

Kada vidi da je prihvaćena s svim svojim vrlinama i manama, bit će vam vječno zahvalna i posvećena. Nije potrebno očekivati da će žena ispunjavati neki niz unaprijed postavljenih uslova kao supruga. Žene ne vole osjećaj da su predmet testiranja ili da se od njih očekuje da ispunjavaju neke kriterije. Nisu automobili koje testirate na probnoj vožnji. Ili je odaberete za vožnju, ili je pustite da ide svojim putem.

Vaša sreća često ovisi o sreći vaše žene. Što više brinete o njoj, brinete se i o sebi. Njen osjećaj dobrodošlice kad se vratite s posla utječe na vaš odnos u narednim danima. Toplina koju joj pružate kada se vratite kući može odrediti kakav će vaš život zajedno biti. Ako vaša žena osjeti hladnoću u vašem ponašanju, nemojte očekivati poseban tretman, poput doručka u krevetu ili njenog omiljenog jela za ručak.

Koliko ulažete, toliko i dobijate. Poklonite joj cvijeće, ne zato što je ljepša od drugih, već zato što je žena, a biti žena nije lako. Ako imate dobru ženu uz sebe, zapamtite da možda ima boljih od nje, ali sigurno ima i gorih. Ne uspoređujte je s drugim ženama i njenim manama. Važno je shvatiti da s malo ljubavi i pažnje, vaša žena vam može postati najbolji partner na svijetu. Odluka je na vama.

svezazenu.net