Ovo je žena zbog koje se Ponitka sukobio sa navijačem Partizana: Zbog nje godinama ne priča sa ocem i majkom!

Region

U međuvremenu se posvađao i sa bratom Marselom koji drži stranu roditeljima

Sukob Mateuša Ponikte i jednog navijača Partizana, tokom meča crno-belih i Bajerna u Evroligi, izazvao je veliku pažnju u četvrtak veče!

Dan kasnije, pomenuti navijač se javio Telegrafu i u ekskluzivnoj ispovesti je objasnjio da je za sve kriva Ponitkina supruga koja je ušla u raspravu sa njim zbog mesta na tribinama, te da mu je i sam košarkaš pretio tokom meča.

Ko je, ustvari, supruga košarkaša Partizana Mateuša Ponitke?

U pitanju je nekadašnja manekenka Dorota Trojanovska koja se pre nekoliko godina proslavila u emsiji “Top model”. Po zanimanju je bila kozmetičarka, sa proporcijama tela 89/68/92 i visinom od 179 centimetara.

Sa 18 godina imala je, kako su mediji u Poljskoj pisali, neplaniranu trudnoću iz koje je dobila sina, a koji je, dok se ona probijala na modnom nebu, živeo sa njenim roditeljima.

Pominje se da su u vezi iz vremena kada je Ponitka bio zvezda poljskih terena koje je napustio 2013. godine preselivši se u Ostende iz Prokoma. Inače, poznata je priča da Mateuš ne razgovara sa svojim roditeljima i bratom zbog nje.

– Dobio sam ultimatum od roditelja: ili oni ili moja žena. Izabrao sam ljubav i osobu koja brine o meni svaki dan poslednjih 10 godina. I onda je počela njihova osveta. Moji roditelji su u sukobu sa celom porodicom osim jednog strica koji živi na selu i nije u potpunosti svestan šta se desilo – rekao je Ponitka pre dva leta u svojoj ispovesti, te dodao:

– Sukob u porodici je godinama rastao. Bilo je veoma neprijatnih situacija i provokacija. Kada sam igrao u Zielonoj Gori, supruga i ja smo bili pozvani pred navijače. Moji roditelji su poznati po tome što pišu uvredljive komentare o nama na internetu. Imam tekstove koji su za nas bili vulgarni i uvredljivi. Upozorio sam Marsela da će roditelji učiniti sve da me izoluju jer nisam uradio ono što su oni želeli. Nažalost, Marsel je izabrao drugačiji put. Pa ipak, kada mu je bila potrebna moja pomoć, uključujući i finansijsku, nikada ga nisam odbio.

Inače, ni Mateuš ni Dorota nemaju naloge na društvenim mrežama i ne vole da se javno eksponiraju. A koliko supruga košarkaša Partizana ne voli da ide ispred kamera jasno se videlo i na novogodišnjem koktelu crno-belih, kada je odbila da pozira, zajedno sa suprugom i Brunom Kaboklom.

(Telegraf.rs)