TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno telo Filipa (22) iz Klenka

Crna hronika

Filip Urumović (22) iz Klenka koji je nestao 20. novembra pronađen je mrtav, objavljeno je na sajtu Nestali Srbije.

Za sada nije poznato šta je uzrok smrti.

Podsetimo, nestali mladić je poslednji put viđen kod mosta na Savi, sa Klenačke strane, u ranim jutarnjim satima. Tu je parkirao automobil koji je kasnije pronađen.

– Automobilom se odvezao u osam ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja – ispričao je jedan od četvorice Filipovih prijatelja.

Kako su za “Blic” ispričali ljudi koji su se odmah uključili u potragu, Filip je rekao baki da ide do prodavnice da kupi

“Držali smo ga kao malo vode na dlanu”
Filipov deda Branko, rekao je za “Blic” dok je trajala potraga za Filipom da je cela porodica očajna i da ih “ubija iščekivanje”.

Branko je istakao da nikome nije jasno kako je nestao, a pogotovo ne i zašto jer, kako tvrdi, je praktično imao sve bez obzira na to što mu je život bio malo turbulentan.

– Otac ga je napustio kada je imao dva meseca i ostao je sam sa majkom pa su se preselili kod nas. Mi smo ga držali kao malo vode na dlanu. Nikada mu ništa nije falilo a i mislim da smo ga obezbedili dobro jer će iza nas ostati dve kuće. On je radio a i mi smo pomagali koliko smo mogli pa je imao i dovoljno novca za svoje potrebe. Ništa preterano, ali je mogao da ode sa drugarima u provod, da kupi nešto sebi, jednostavno da živi skromno i da uživa – rekao je sagovornik.

Nije imao devojku, neprijatelje ni dugove
Četvorica Filipovih drugova istakli su ranije za “Blic” da je bio primeran mladić i da nije imao nikakve probleme, neprijatelje ni dugove.

– Njegovi su jako potreseni. Roditelji su mu razvedeni i živi sa majkom. Bio je privržen i baki, brinuo je za nju. Nije imao ni emotivnih problema, nije imao devojku – pričali su Filipovi drugovi drugog dana po nestanku zatečeni svime što se desilo.

Filip, navode, nije imao problema. Radio je u fabrici i bio je vredan momak, privržen porodici.

– Filip je dečko za primer. Nije se svađao, nije imao probleme. Vredan momak. Radi u fabrici, živi sa majkom, a brinuo se i o baki – govorili su drugovi.blic.rs