Zavirite na 60. rođendan Žike Jakšića: Pola estrade se okupilo, gala žurka počinje (VIDEO)

Showbizz

Idejni tvorac najemotivnijeg šoua „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić danas proslavlja jubilararni rođendan, a zbog njegove neverovatne energije i harizme malo ko bi poverovao da voditelj puni 60. godina.

Žika je rešio da 60. rođendan proslavi kako dolikuje te je organizovao gala slavlje u jednom luksuznom prestoničkom restoranu, a ekipa Grandovog portala nalazi se na licu mesta.

Žika Jakšić rođendan – Voditelj okupio estradu
Veliki broj javnih ličnosti polako stiže na žurku, a među prvima se pojavio Neša Manojlović koji je uprkos umoru došao da ispoštuje svog prijatelja.

-Umoran sam toliko da na oči ne vidim, ali spreman sam za žurku- kroz smeh je rekao Manojlović.

Odmah za njim stigli su i Sloba Đurković i Željko Samardžić koji su ispozirali pred Grandovim objektivom.

Žika Jakšić okupio estradu na proslavi 60. rođendana
Ništa manje raspoloženi nisu bili ni Veselin Jevrosimović i finalista šoua „Nikad nije kasno“ Arno Muhlhausen koji se pojavio u pratnji svoje lepše polovine.

Spremna da se dobro zabavi večeras je i bivša učesnica „Zvezda Granda“ Ivana Dimkovski koja se ispred restorana pojavila u elegantnoj zelenoj haljini.

Odmah za Ivanom stigao je i njen kolega Isak Šabanović, a potom i pevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Snežana Đurišić sa svojim partnerom Vanjom.

Sneža je zablistala u dugoj pink haljini i sa osmehom pozdravila sve okupljene pripadnike sedme sile.

Raspoložena za žurku godine bila je i Neda Ukraden koja je stigla sa širokim osmehom, a odmah za njom pojavili su se Saša Matić i njegova supruga Anđa.

Ispred restorana okupili su se i Lidija Ocokoljić sa suprugom Predragom, Dejan Ćirković Ćira, Saša Milošević Mare i Gabrijela Pejčev.

Naravno Jakšićev rođendan ne bi mogao da prođe bez direktora Granda Gorana Šljivića koji je došao u društvu supruge.

Odmah za njim stigli su i Milan Dinčić Dinča i Frajle, koje su dugogodišnje prijateljice autora emisije „Nikad nije kasno“.

Nasmejani i veseli stigli su Ivica Dačić u pratnji svoje lepše polovine, a sa njima i Milica Jokić i Luka Dačić koji su porodično ispozirali pred okupljenim fotoreporterima.

Ivica je poznat kao veliki boem te ne čudi što je spreman kao zapeta puška da večeras uživa u muzici, iću i piću.

-Žika je čovek za koga niko ne zna kako se zove (smeh)!- našalio se Dačić sa novinarima.

Među Žikinim prijateljima su i Jelena Gerbec, Mlađan Dinkić i Endži Mavrić koji su se pojavili u pratnji svojih lepših polovina.

Na rođendan Žike Jakšića stigla je i Milica Todorović u pratnji novog dečka, a zatim i Milica Pavlović, Bane Obradović, pevačica Mira Mirković, Aleksandra Mladenović u društvu kume Vanje Mijatović. grand nova.rs