Suze mu teku iz očiju. Ne može razumjeti zašto ga je obitelj ostavila utočište

Zanimljivosti

Plavi kralj (ili, Blue) Pit Bull bio je jako sretan kada je primljen u obitelj. Jako ih je volio i činio je sve da budu sretni. Ali jednog dana obitelj ga je slučajno odlučila “pustiti” kad su se morali preseliti u novi dom. Ostavili su ga u visokom skloništu za ubijanje i više se nisu vratili.

Blueu je bilo neugodno u skloništu, ali je bio siguran da će se njegova obitelj vratiti za njega. Ali kako je došlo do okrutne spoznaje, bio je shrvan. Nastavio je razmišljati jer je vjerovao da ga je obitelj ostavila jer nije bio “dobar dečko”. Ubrzo su ga radnici pronašli kako jeca u uzgajivačnici dok su mu suze tekle niz lice.

Sklonište je pokušalo razveseliti Bluea dajući mu njegov omiljeni obrok. Ali Blue je odbio pogledati hranu. Prestao je mahati repom, a također je skrenuo pogled kad su ga radnici mazili. Neumoljivo se molio da se njegova obitelj vrati. Nakon što su vidjeli njegovu očajnu situaciju, sklonište je njegovu priču podijelilo na društvenim mrežama i molilo ljude da mu pomognu.

Žena po imenu Jennifer McKay zaljubila se u Bluea! Javila se da ga posvoji i naporno radila kako bi mu pomogla da iza sebe ostavi ožiljke napuštenosti. Danas je Blue konačno opet sretan, siguran pas koji ne treba sumnjati u trajnost mamine ljubavi! Ovaj slatki dječak više nikada neće morati pustiti nijednu suzu!

Kliknite na video u nastavku da biste pogledali srceparajuće suze Plavog kralja nakon što shvati da je napušten.

Molimo ‘SHARE’ kako biste ovu priču proslijedili prijatelju ili članu obitelji hr2wanimali.eu