“Vojaž mi je otpao od srca”: JK javno otkrila zašto ga više ne gotivi, a njene simpatije je sada ukrao Nući

Showbizz

JK otkrila zašto joj je mladi Vojaž pao u očima

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je tokom jednog gostovanja “pecnul” Vojaža, a pohvalila njegovog kolegu Nućija s kojim je imala javni okršaj.Ona je u jednom delu emisije komentarisala javne ličnosti, među kojima su bili i reperi, Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić, Nući.

– Postao mi je nešto simpatičan u poslednje vreme. Pošto znam da je zajedno sa onim “malim zubom” (Vojaž, prim. aut.). Taj mali mi je bio simpatičniji, ali u poslednje vreme, otkad pominje Cecu u nekoj pesmi… Definitivno ovaj mali sad ima sve simpatije. Onaj mi je otpao od srca.

Podsetimo, naša pop diva je javno isticala da joj je Vojaž jako simpatičan i neretko ga je hvalila, dok je sa Nućijem imala javne prepirke. Sada se situacija preokrenula.

Vojaž je nedavno putem TikToka predstavio deo svoje nove pesme, a u jednom stihu pominje i Cecu Ražnatović.

On se pohvalio time što mu je Ceca bila gost na koncertu:

– Ovu kajlu tu na vratu sam po meri pravio i u kraju kad me vide stvarno viču: “Alal vera!” Stvarno kad ti kažem ovde nema koga ne znam i na poslednji moj koncert brate došla je i Ceca – izrepovao je Veruović.

@voyage.808

WHATS UP GREECE 🇬🇷 OAED ON TOP #fyp #oaed #worldwide #voyage #snik #toquel #greece

♬ OAED VOYAGE VERSE – Voyage

Pored mladih repera, diva je dala svoj sud i o Tei Tairović, Aleksandru Raduloviću Futi, Maji Berović, Dari Bubamari, Slobodi Mićalović, Editi Aradinović, Aci Lukasu i Miri Škorić.

(Telegraf.rs)