PRVI BRAK JE BIO NAJVEĆA GREŠKA, ALI SVE BIH ISTO PONOVILA Goca Tržan nikad iskrenija! OTKRILA ZAŠTO SE UDALA ZA IVANA MARINKOVIĆA

Showbizz

PRVI BRAK JE BIO NAJVEĆA GREŠKA, ALI SVE BIH ISTO PONOVILA Goca Tržan nikad iskrenija! OTKRILA ZAŠTO SE UDALA ZA IVANA MARINKOVIĆA

Dobro je poznato da je Goca Tržan vrlo otvorena i često surovo realna, bez obzira na temu. Ovog puta je, kako se čini, otišla i korak dalje.

Prvi put je autorki Isidori Lukić otvorila dušu i iskreno ispričala kako se nosi sa pitanjima u vezi sa borbom za potomstvo, govorila je o tome kakva je majka ćerki Leni, a prisetila se i svog odrastanja.

Otkrila je da je bila zaljubljena u Zdravka Čolića, prisetila se vrtoglavog uspeha grupe Tap 011 i objasnila zašto se udala za Ivana Marinkovića. Autorka emisije Realna priča Isidora Lukić pitala je Gocu Tržan koja je njena najveća greška koju je počinila iz dosade.

– Smem da ti kažem. Udadoh se prvi put. Ali, da ti kažem, ta pod znacima navoda greška mi je donela najveću nagradu u mom životu. I sve bih opet ponovila, da bih imala svoje dete – rekla je iskreno Goca Tržan.

Podsetimo, od 2007. do 2011. godine Goca Tržan bila je u braku sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku Lenu. Goca je otkrila i druge intimne pojedinosti iz svog života.

– Nisam ja neka koja je nešto luda za muškarcima. Niti sam neka fam fatal, mada su me tako nazivali u medijima, ali ne vidim sebe tako. Mislim da najluđe što svaka žena može da uradi je to da se menja po muškarčevim instrukcijama, a žene često to rade.

kurir.rs