Za sinom žene luduju, a ćerka je krenula njihovim stopama: Ovo su DECA Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta

Region

Kruna braka koji traje trideset godina su im sin i ćerka na koje su veoma ponosni

Poznati glumački par Olga Odanović i Dragan Petrović Pele godinama važe za jedan od najskladnijih parova naše glumačke scene. Oni su u braku pune tri decenije, a kao kruna nnjihove ljubavi pre dosta godina su stigli sin Jakov i ćerka Lenka.

Budući da su odrastali u glumačkoj porodici imali su priliku da vide sve, i dobre i loše strane ovog životnog poziva. Roditelji su se trudili da im uvek budu podrška, ali nisu želeli da se mnogo mešaju u njihov odabir zanimanja.

 

Ipak, čini se da se i Jakovu i Lenki ovo zanimanje dopada, ali samo Lenka je birala glumu, dok je njen brat izabrao zanimanje blisko zanimanju svojih roditelja.

Lepa Lenka je već uplovila u glumačke vode, a domaća publika je imala priliku da je vidi u seriji “Preživeti Beograd”. Ipak, tu nije kraj glumačkim izazovama. Ponovo je sve oduševila u novoj seriji i filmu “Vera”, u kojima će tumačiti lik Smilje.

I čini se, koliko Lenka voli javnost, toliko Jakov Petrović izbegava da se pojavljuje u javnosti. Ipak, oni koji su imali prilike da ga vide kažu da je “preslikan” otac.

Sudeći premoa onome što smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama reklo bi se da je Jakov postao veoma interesantan pripadnicama ženskog pola.

 

Mnoge su osvojile prodorne plave oči, koje je Jakov nasledio od oca. Takođe, neke crte lica “pokupio” je od majke Olge Odanović.espreso.co.rs