Otkriveno da li se Janjuš vraća u Elitu: Zadrugar je i dalje u Prijepolju, a evo sa kime provodi vreme

Showbizz

Mnoge je interesovalo i da li se Janjuš vraća u Elitu

Danas je održan četrdesetodnevni pomen bratu Marka Janjuševića Janjuša, Mihailu Janjuševiću.

Zadrugar je zbog toga izašao iz rijalitija, kako bi bio uz porodicu u ovim teškim trenucima.

Mnoge je interesovalo i da li se Janjuš vraća u Elitu.

Naime, njegova ćerka Kruna je u Prijepolju sa njim, a kako prenose domaći mediji, Janjuš će biti sa njom neko vreme pa se vraća za Beograd.

– Kruna je gore u kući, nisu želeli da se potresa i prisustvuje pomenu. Janjuš će se nakon pomena vratiti u kuću da provede bar dva sata sa njom, pa se večeras vraća u “Elitu”, tako smo čuli – rekla je jedna komšinica za Republiku.

Podsetimo, bivši košarkaš je u rijalitiju saznao za smrt brata, nakon čega je odmah izveden iz Bele kuće. Sahrana se održala u njihovom rodnom gradu Prijepolju, a Marko je na groblju održao i potresni govor.

– Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i da nastavljam dalje. Teško mi je da pronađem pravu reč. Deset godina si mlađi od mene, prerano si otišao. I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu. Ti si naš mali brat, a oličenje dobrote i čistote. Ono što nikada sebi neću oprostiti je to što ti nikada nisam rekao koliko mi značiš. Hvala što si mi ulepšao život kad si se rodio – poručio je kroz suze.

(Telegraf.rs)