Kuma Harisa i Meline imala najskljuplji razvod u istoriji: Od bivšeg muža je uzela čak 900 miliona evra

Showbizz

Završetak braka između Slavice i Bernija, trajao je svega nekoliko sekundi manje od jednog minuta, a Slavici je takođe pripalo i više od milijardu dolara u nekretninama

Već par dana u javnosti je tema razvod pevača Haris Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, nakon 22 godine braka.

Džinovići su se venčali 2014. godine na jahti „Malteški soko“, koja je u vlasništvu Filipa Ceptera, a kumovi su im bili Slavica Radić Eklston i Berni Eklston ,vlasnik “Formule 1”.

Njih dvoje su se upoznali 1985. godine, a iste su se i venčali. Berni je od Slavice stariji čak 28 godina, a u braku su bili 23 godine. Razveli su su 2009. godine, a nakon razvoda kuma Slavica je profitirala za 900 miliona evra, a samim tim postala i jedna od najbogatijih žena u Velikoj Britaniji. Njihov razvod je proglašen za najskuplji razvod u istoriji.

Slavica dolazi iz skromnog okruženja, a odgajana je u višečlanoj porodici. Živela je daleko od zavidnog života, pogotovo nakon razvoda roditelja. Dolazeći iz nemaštine, počela je uz pomoć svoje lepote da zarađuje. Veoma mlada zakoračila je u svet modelinga.

Put lepog izgleda i duge piste odveo ju je čak u Milano, gde je počela ozbiljno da se bavi i zarađuje kao manekenka. Nije znala da će se u Italiji susresti sa očima koje će voleti duže od dve decenije svog života.

Slavica je svoje ime, sa samo 23 godine, probila čak do poznate modne kuće “Armani” , koja ju je primila za modela i angažovala je da bude model na poznatim trkama “Formule 1” u Monci. Tamo ju je zapazio tada 51-godišnji Berni Eklstoun, koji je tom prilikom bio vlasnik jednog od takmičarskih timova.

Berni je bio visok svega 158 centimetara, dok je ona imala 180 centimetara. Veći problem om je ipak bilo sporazumevanje, jer se ni u jednom jeziku nisu uspeli naći na pola puta.

– Ja sam prvo pomislila da je užasan, jer je došao da mi kaže kako se treba udaljiti sa tog mesta na kome sam bila, međutim, samo sam pitala kome priča, jer ja ne idem nigde. Na svaku njegovu sledeću reč, odgovarala sam. A onda me je pozvao na piće, što mi je bilo veoma simpatično. Nisam ni znala ko je u pitanju dok nisam pitala tadašnjeg kolegu da li mi je Berni tada govorio istinu o sebi – ispričala je Slavica.

Berniju se svideo Slavičin posebni žar koji je nosila sa sobom, koji je otkrivala baš kao povremene faktore iznenađenja za njega. Dala mu je pogrešan broj, ali je on prevrnuo sve kako bi je pronašao, što je i uspeo. Ubrzo potom su se uzeli i dobili dve ćerke, Tamaru i Petru. Brak je otkucao svoj životni vek od čak 23 godine ljubavi i sklada, kao i mnogih zajedničkih investicija i uspona.

Kraj braka je usledio nakon 23 godine zajedničkog živote, trajao je zamalo manje od jednog minura, a Slavici je pripalo više od milijardu dolara u nekretninama.

Danas ona i dalje važi za jednu od najbogatijih žena naših prostora.

Zajedno su živeli u Londonu, u neboderu od devet spratova, od kojih su minimum pet bili njihovi, prenosi “Dejli mejl”.

(Telegraf.rs)