Tragedija: Iznenada umro sin Saše Turovića, imao je 25 godina

Crna hronika

Klub iz Užica saopštio je tužne vesti

Tužne vesti stižu iz Užica, gde je Košarkaški klub Sloboda, objavila da je iznenada preminuo sin Saše Turovića – Stefan, koji je imao 25 godina.

Saša Turović je ugledni srpski biznismen, koji u Americi ima ozbiljnu firmu za transport sa preko 120 kamiona, a koji je veliki deo svog novca ulagao u KK Sloboda.

Turović je dugogodišnji potpredsednik i glavni finansijer kluba, pa je njegov klub obavestio javnost o tragediji i uputio najiskrenije saučešće porodici.

– Košarkaški klub Sloboda Užice sa žaljenjem obaveštava javnost da je sin našeg dugogodišnjeg potpredsednika i finansijera Saše Turovića, Stefan, iznenada preminuo u sredu 24. januara 2024. godine, u svojoj 26. godini.

– Prerani odlazak divnog mladića svima je izuzetno teško pao, pa ovom prilikom Košarkaški klub Sloboda izražava najdublje i najiskrenije saučešće porodici Turović – ocu Saši, majci Danijeli i bratu Đorđu.

Sahrana mladog Stefana obaviće su u rodnom selu Beljina kod Čačka, o čijem terminu će javnost biti blagovremeno obaveštena – navodi se u objavi Slobode iz Užica.

Podsetimo, Saša Turović je svojevremeno za Telegraf ispričao svoju životnu priču i kako je stvorio pravu imperiju u Americi, gde je ostvario “američki san” i ni iz čega, poštenim radom stigao do miliona.

Takođe je pričao i o ulaganju u KK Sloboda i kako je spasio klub faktički od gašenja.

(Telegraf.rs)